Messer Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Witam. Miałem wczoraj złożyć wnętrze ale się nie udało. W zamian za to jest skończona deska i CB. Pomalowałem też klosze. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 No proszę jak fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Deska oraz CB ładnie wyglądają , a światła dla mnie porażka, mianowicie kierunek teoretycznie powinien być inaczej pomalowany, poza tym pomarańcz jest bardzo wyblakły, ale to tylko moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Messer mi się bardzo podoba.Wszystko,jest ładnie i czysto pomalowane.Składaj to wszystko do kupy i parkuj obok mnie w galerii.Tylko mi tym kolosem lakieru nie porysuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Bardzo łądnie prezentuje sie po polerce , mojej foczce duzo brakuje do takiego efektu. Destka też fajna , aczkolwiek brakuje przycisków taki żółty i czerwony (chyba od ręcznego i naczepy) no i te kierunki, czym malowałeś to pomarańczowe na kloszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Fliper_nx kierunek pomalowałem tak bo widziałem zdjęcie vn'ki z tak pomalowanymi kierunkami. Mipan no takim maleństwem łatwo się nie parkuje Tommi co do braku przycisków - wychodzą moje braki w wiedzy Klosze malowane były Vallejo transparentną pomarańczową- i ten pomarańcz nie jest wyblakły tylko on tak wygląda na czarnym tle. Jutro dam foty wnętrza ( bo już sklejone) i przy okazji fotkę szkieł na kloszach i zobaczycie, że z pomarańczem jest wszystko "ok". Dzięki za komentarze Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Messer A powiedz mi czy zdążysz, bo w twoje umiejętności nie wątpię, ale w dostatek do czasu, tak w końcu każdy na to narzeka. Nie mniej jednak model bardzo mi się podoba, i chyba mamy to zwycięzcę a kategorii Truck(o ile takowa istnieje), ale nie będę zapeszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba to CB. Możesz napisać, jak je robiłeś? Nie musi być teraz, może być po konkursie (żeby Ci czasu nie zabierać jakimiś pierdołami). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Kermit radio to polistyren posklejany ze sobą i wycięty w kształt prostokąta. Przód to polistyren 0.3 przycięty do kształtu radia ( frontu) z wyciętym prostokącikiem jako wyświetlaczem. Przyciski to oszlifowany drut 0.5 wklejony we wcześniej wywiercone otwory ( tez 0.5mm). Gałka pręcik polistyrenowy 1mm, a sama raczka to oszlifowany i wyrzeźbiony kawałek grubszego polistyrenu. Mała aktualizacja na dziś. Posklejane już wnętrze, Wklejone chromowane ozdobne listwy w tylnym zderzaku i chromowane schodki na między osiówkach. Plan na dziś jest taki alby posklejać ze sobą wszystko co się da i jak dobrze pójdzie to jutro będę robił foty do galerii końcowej Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Dawaj dawaj już się nie mogę doczekać jak to się bedzie prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 dobra robota, przedmuchaj wnętrze z kurzu i będzie dobrze , nie zapomnij o umyciu szyb od wewnątrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Messer wnętrze piękne jak bym siedział w prawdziwej vn za to dla ciebie wielkie już nie mogę doczekać się końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Teraz super się prezentuje, a gdy będzie w całości, to już fenomenalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 radio to polistyren posklejany ze sobą i wycięty w kształt prostokąta. Przód to polistyren 0.3 przycięty do kształtu radia ( frontu) z wyciętym prostokącikiem jako wyświetlaczem. Przyciski to oszlifowany drut 0.5 wklejony we wcześniej wywiercone otwory ( tez 0.5mm). Gałka pręcik polistyrenowy 1mm, a sama raczka to oszlifowany i wyrzeźbiony kawałek grubszego polistyrenu.Dzięki. Jak będę robił trucka, to spróbuję też coś takiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam. I ja załapałem się do grona szczęśliwców którym udało się skończyć model w terminie Galeria pojawi się jeszcze dzisiaj. Taka jedna fota na zachętę Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Bardzo fajna zachęta. Trzeba będzie koniecznie obejrzeć galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak zrobiłeś te czerwone neonki? Sorki, jeśli gdzieś to już było pisane w warsztacie, ale albo nie doczytałem, albo nie pamiętam... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Już nie mogę się doczekać ... Światełka z przodu świetnie się spisują Mega realnie Ci wyszły Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Te neonki to wieś tańcuje i śpiwuje . Dawaj do galerii chętnie po komentuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Kermit nie pisałem o tym, więc nie mogłeś o tym czytać Pseudo neony to diody - powierzchniówki ( komórkowe - wypadła mi z głowy ich specjalistyczna nazwa ). Diody umieszczone są na spodzie ramy ( 2 z przodu, 4 w środku i 2 z tyłu). Zdjęć z etapu kładzenia elektryki nie dawałem bo ten etap nie należy do "estetycznych" - zawsze się porysuje ramę, wiązki kabli układają się jak chcą itd... Musze poczekać aż się ściemni aby zrobić fotki podświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Wjeżdżaj do galerii rozświetlimy towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi