vader9 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Witam a popełniłem onegdaj takie śmigła. W przypadku SH-2G brak jest dostępnych kalek wiec to co jest na razie musi starczyć (zbieranina) pozdrawiam Grzegorz Orlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Chyba Fujimi bo identyczny stoi u mojej żony na półce ;) A troszeczkę może zoomu prosimy ... bo ciężko ocenić z tej odległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Nie to Airfix obydwa tylko orginal to F a ja przerobilem silniki na G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 No to za to że chciało Ci się męczyć z tym Airfixem A następne trzy za kolekcję wiatraczków - wielki szacun Jak pokażę tą gablotkę żonie to się załamie... albo weźmie się wreszcie za nadrabianie zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Eeeee no żony to nie dołój lepiej ale miło mi będzie jak mi coś miłego napisze bo z tego co mowisz to tez lubi śmigłowce. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Fota gabloty chyba przebiła sam temat... W jakim malowaniu jest ten srebrny Mi-2? Mógłbym prosić jakieś bliższe ujęcie?;> Modele muszą przeżywać moc tych głośników....zależy czego słuchasz. ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Super!! Masz jakieś plany SH-2G? Też mi to po głowie chodzi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Plany polskiego Kamana są w jednym z ostatnich numerów ModelHobby (jeżeli nic nie pokręciłem. Po robocie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Nic nie pokręciłeś Piotrek, są w ModelHobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Fajna gablotka, idealny sposób na przechowywanie modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Kurde a myslalem ze ja mam fioła na punkcie wiatraków ale ta fotka w opisie to istne szaleństwo Strasznie malutkie te fotki i przez to może mi się wydawać ale chyba coś jest nie tak z kalkami na F-ce - chyba się świecą. Cała reszta bardzo fajna chociaż nie będę ukrywał, że kaman to nie jest mój ulubiony wiatrak Pozdrawiam i w miarę możliwości wstaw jakieś wieksze fotki i w większej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Nic nie pokręciłeś Piotrek, są w ModelHobby dzięki - trza zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Nic nie pokręciłeś Piotrek, są w ModelHobby dzięki - trza zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Miło mi że sie moja kolekcja podoba, jak ja robilem to zamontowalem biale diody i wieczorem wyglada tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 mam takie pytanie (off) ... jak się nazywa ten helikopter na czwartej pułece od góry z czerwonym krzyzem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 z tym krzyzem to australijski westland wessex z vietnamu, to jeden z pierwszych modeli jakie zrobilem mialech chyba 15 lat a teraz 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaper Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Ja bym raczej powiedział, że Augusta A109, Wessexy stoją na pierwszej półce ;) :P A kolekcja imponująca, trochę Ci się tego nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 reaper oczywiście masz racje nie doczytalem dokladnie, to jest Agusta 109K2 REGA model Revell http://www.lotnictwo.net/foto.php?id=132536 pozdrawam Grzegorz Orlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 kapitalna kolekcja. I żelazna konsekwencja w doborze tematu - śmigłowce. Jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 A ja mam pytanie z innej beczki: hanadam, czy twoja żona też jest modelarką( modelarzem)? Jak ty to zrobiłeś,że Twoja lepsza połowa nie tylko nie suszy ci głowy,że kupujesz sobe "zabawki", ale jeszcze się tym interesyje? SZACUN!!!!!!! Weź podeslij swoją żonę do mojej, niech jej wytłumaczy,że modelarstwo to wspaniałe hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 dwa razy wysłalem ten sam post, sorti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Jest modelarką w stanie..hmm... hibernacji... kiedyś dużo w tym siedziała, w tej chwili wykorzystuję ją tylko do roboty która przerasta moje oczy typu pomalowanie tablic czy pasy. A ok. roku 1993 na Zawodach Ligi Obrony Kraju - dumnie choć na wyrost zwanymi Mistrzostwami Polski zajęła II m-ce swoim Mi-24 z Monogramu w 1/48... kiedyś był inny poziom... inny warsztat... inna chemia... na standarty tego forum to baaardzo śreni model... ale może mi kiedyś pozwoli go wam pokazać A w szafie czeka z 10 helikopterków... i nie pozwala sprzedać, bo "kiedyś się za to wezmę"... już to widzę ...jak robi Wessexa z Novo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Serdzeczne pozdrowienia dla twojej Żony, moja zona nie skleja ale przymosi mi herbatke jak sobie siedze i dlubie wiec tez mam super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Sorki, że wskrzeszam temat ale prosiłbym o jakąś małą relację ze strony vadera9 co, jak i gdzie musiał przerabiać w tym modelu Airświksa żeby otrzymać taki ładny modelik. Też chcę takiego zrobić lecz nie wiem czy dawać 5 dych za Fujimi czy 3 za Arifixa no i jak wyglądała walka z modelikiem. Tylko proszę o szybką odpowiedź bo licytacja kończy się w środę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Ja mam Airfixa w pudle i jak widzę, to jest nieźle zrobiony. W zupełności mozna go polecić. A co do przeróbek, to największy feler jest z silnikami, ale te można zapożyczyć z innego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi