czarnulson Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Oto co znajdziemy w pudelku od Su-17M4 Master Crafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 A to zielone "coś" obok kalkomani to co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Jest to mastercraftowy klej, on jest gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Jeden z moich pierwszych modeli, ale byłem wtedy podekscytowany jego rozmiarami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnulson Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 chce go popelnic w takich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ładnie będzie wyglądał. Mam nadzieje że temacik będzie na forum lub chociażby galeria Tylko uważaj na kabinę, owiewka jest ogromna, dobrze przez nią widać tylko że w środku jedna wielka lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnulson Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 juz powoli sie zabieram za niego tylko sesja niedlugo wiec czasu brak. Myslalem aby te zielone elementy zamienic na czerwien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 chce go popelnic w takich barwach Wszystko fajnie, ale na zdjęciu jest Su-20 a model to su-17m4 czyli nasz su-22m4.... "Troszkę" się te maszyny różnią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Nie Su-20 tylko na zdjęciu jest wersja Su-17M3, czyli Su-22M3. Nasi takich nie używali, ale Węgrzy np. tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Su-17M3, czyli Su-22M3 Modelarze ze starego PWM którzy brali udział w "dlaczego F4 ma uszy..." prowadzonym przez "bube" wiedzą że to herezja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Odgrzeję kotleta, ponieważ dotarł dziś do mnie model Pantery i jako że generalnie jest to ten sam zestaw to chciałem kilka uwag. Po pierwsze primo, jakość nieporównywalnie lepsza. Co prawda układ linii ten sam i miejscami cięte jakby siekierą, ale w powórnaniu z MK czy ZTS to zupełnie inna liga. Druga kwestia to kalkomanie, z dwoma polskimi pmalowaniami z PLMB z Mirosławca i Powidza z lat 90tych. I tak mnie naszedł taki pomysł, żeby zebrać w jednym miejscu zdjęcia wszystkich polskich malować Su-22M4 i Su-22UM3K. Z wartch odnotowania jest jeszcze malowanie ze Świdwina "z koniem", a czy ktoś z was wie o istnieniu kalkomani dla maszyn z Piły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Intech w swojej książeczce wydał kalkomanię do Suczki z Piły "7411" (Tygrysek bez skrzydełek). A ciekawych malowań naszych Su jest znacznie więcej... seria dzików z Mirosławca, Tygrysica "707" czy też Tygrysi ogon "3508"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 O Kobyłkach wspomniał Mikele post wyżej Można jeszcze do listy dopisać "3305" ppłk Cwojdzińskiego z trójkolorowym sterem kierunku i czarną różą oraz godłem NATO na stateczniku pionowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Kupiłem go niedawno. Zrobię skan kalek i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Oto skan kalek z tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi