johny Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Witam szanownych kolegów ostatnio wpadłem na pomysł zrobienia modeli samochodów Drużyny A i Nieustraszonego chyba kazdy z nas pamięta czasy w ktorych seriale te leciały w Telewizji.Wiąże się z tym moje pytanie otóż czy istnieją modele tych samochodów (samochód Nieustraszonego to na bank jakis pontiac nie pamiętam nazwy a furgonetka druzyny A ??????niewiem).byc moze sa jakies modele podobne ktore po przerobkach bedzie sie dalo podpasowac pod malowanie tych wozów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ja widziałem takie modele na allegro lub ebayu! Istnieją modele aut z tych filmów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 O dzieki Krzychu musze poszukac na ebayu a nie wiesz moze jak nazywało sie auto druzyny A bo nigdzie nie moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 To chyba był GMC, ale jaki model to nie jestem pewien, chyba Vandura. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 To jest RC ale masz przynajmniej jak wygląda. ] http://allegro.pl/item531024620_jedyny_w_kraju_model_gmc_z_filmu_druzyna_a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Auto z Drużyny A to był Chevrolet VAN (nawet stoi taki u mnie na ulicy), czyli inaczej Chevy Van GMC. Auto z Nieustraszonego to Pontiac TRANS- AM z 1982 roku. Ciężarówki z Knight Ridera niestety się zmieniały bardzo często. Zawsze był czarny ciągnik, ale na początku naczepa była biała. Dopiero w późniejszych odcinkach wymyślono czarno-złotą barwę zestawu. A tak w ogóle, to na Knight Ridera czaję się od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Hej! Tak na szybko: AMT/ERTL The A-TEAM GMC 1:25 Aoshima Knight Rider K.I.T.T. 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Cena KITT-a z wysyłką wyjdzie pi razy oko z 250 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Bo to wersja z mikro procesorkiem świetlnym. Sam model można dostać za ok 25-28 euro + wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Cena KITT-a z wysyłką wyjdzie pi razy oko z 250 złotychJa cie... Nawet mrygajacy super skaner jest. Bajer. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Drużyna A miała GMC... wpisanie w Wikipedi hasła The A Team zajęło mi 10 sekund... http://en.wikipedia.org/wiki/The_A-Team#The_GMC_van ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Cena KITT-a z wysyłką wyjdzie pi razy oko z 250 złotychJa cie... Nawet mrygajacy super skaner jest. Bajer. :-) Nooo jest wypas totalny. Żebym miał, to bym sobie kupił EDIT: Zwracam honor. Faktycznie to GMC Vandura, ale to jest chyba to samo co Chevy Van Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Cena KITT-a z wysyłką wyjdzie pi razy oko z 250 złotych No tak, taki rodzynek ma swoja cene. Ale przy odrobinie cierpliwosci mozna troche zaoszczedzic. Wystarczy tylko szukac na wszystkich ebayach - no moze wiekszosci: ebay.com; .uk; .de; .it; .jp . Wpisujesz Aoshima Knight Rider i szukasz najtanszego. Ja wydrapalem w ten sposob pare fajnych rodzynkow (opcja szukaj na calym swiecie, nie znajduje wszystkiego). Zreszta jest tez tanszy zamiennik: AMT/ERTL Knight Rider (chyba 1:25) Ja cie... Nawet mrygajacy super skaner jest. Bajer. :-) Taki skaner mozna tez kupic w 1:1. Po wpisaniu w ebay frazy Knight Rider kit - wyskoczylo cos takiego. Wyobrazacie sobie kaszlaka z takim bajerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lachotek Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Marudek taki skaner to jest prosty zestaw do samodzielnego montażu z firmy Jabel. Linijka świetlna z 16 czerwonych diód led. Na stronie producenta do nabycia za niecałe 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Marudek taki skaner to jest prosty zestaw do samodzielnego montażu z firmy Jabel. Linijka świetlna z 16 czerwonych diód led. Na stronie producenta do nabycia za niecałe 25 zł.Do skali 1:25 to może i da radę, to 1:1 trzeba by pokombinować z żaróweczkami... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lachotek Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Do skali 1:25 to może i da radę, to 1:1 trzeba by pokombinować z żaróweczkami... Pozdrawiam Nie jestem pewny czy w 1:25 da się coś takiego zrobić. Ten zestaw jest przygotowany pod 1:1. W razie czego można pokombinować z większymi diodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 GMC czyli Chevrolet G20... jak by ktoś chciał to mogę zrobić zdjęcia rozebranego na czynniki pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi