Antyvirus Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Świetna robota !!! Chyle czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Coś ala Stalkerowe kilmaty tyle inny rejon świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 On to był - a jakże... Wtedy jeszcze bidulek nagusieńki jakiem go stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1013 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Nie da się ukryć, szczena opada... Coś pięknego... Brak słów... Ech, zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 Nie ma co zazdrościć tylko trzeba samemu próbować. Ja też miałem spore obawy czy starczy mi umiejętności na takie fanaberie. Tym bardziej że większość technik tutaj użytych znałem tylko z poradników - jak choćby metoda "na lakier do włosów", czy pigmenty zapuszczane benzyną i white spiritem. Ale jak się nie próbuje to się nie dowiesz czy dasz radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Ładne ładne kocham wraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Rewelacja -naprawde dobry wrak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Ale rzęch! Pikny. Podobnego studebakera niedawno widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Przepiękny. Merytorycznie, zastanawia mnie, po co ktoś założył felgę bez opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarauche Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Excellent !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Merytorycznie miał stać na bębnie hamulcowym ale tak mi się nie podobało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 O w mordę... Świetna robota ! Wykonanie bez zarzutu jak i cała koncepcja. Ładne zdarcia farby i przerdzewiałe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raflos Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Szczena na podlodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Babik Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Wielkie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrkow Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Dzięki dla Admina za wybranie Ziła na stronę główną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Jacku, ja się nie czepiam, ale czy czasem tylne koło z prawej strony nie ma bieżnika założonego odwrotnie? Akurat to koło jest najmniej widoczne, ale cos mi tam nie pasuje. Poza tym, to prawdziwa sztuka tak ładnie zniszczyć model. Wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Masz całkowitą rację!!! Cholercia - wpatrywałem się codziennie w ten wraczek przez cztery miechy i mi to umknęło! Niebywałe. Ale gratuluję spostrzegawczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Przepiękny. Merytorycznie, zastanawia mnie, po co ktoś założył felgę bez opony Oponę z felgi ścięli talibowie i zrobili z niej podeszwy do sandałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Heh - na zarąbiste!!! Model świetny, mam kolekcję zdjęć różnych takich gratów z Bieszczadów i okolic ;) Jedyne co mógłbym zasugerować na nastepny raz to podniszczenie opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 No był plan popękanych ale weny brakło na realizację. I fotek porzadnych takich opon. Bo o takie zniszczenia Ci chodzi jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Muz go widzialem wcześniej ale co to auteczko zobaczę to mi ręce i majtki opadają z wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Babik Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Tak jak pisałem wcześniej model bajeczka, ale przyłączę się do wątku oponiarskiego......przy takim wraku to chyba w kołach nie powinno byc tyle powietrza, takie bardziej flaczki powinny być. Ale modelu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Witaj Mareczku - nie wiedziałem że tu śmigasz!!! Co do opon - flaczki są na oponach ale po integracji z podłożem przy użyciu trawki elektro praktycznie większość tego flaczka znikła w krzorach... A macie jakis pomysł na spękania? Myslałem o wrzuceniu ich do benzyny na przykład na tydzień co by sparciały same ale bałem się je zniszczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Trafiłem tu właśnie przypadkiem i co widzę? Znajomy model z konkursu! Fajnie że teraz ma podstawkę! Wszystko nabrało sensu teraz. Wyrazy szacunku, wykonanie pierwsza klasa. PS: mam nadzieję Ostach że się nie obrazisz że użyłem twojej fotki Mr. Green...Ależ skąd (trochę przy późno, ale zawsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi