TankRed1070 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Oj pięknie pięknie! A może miejscami przyciemnić te podkłady na przejeździe kolejowym? Po lewej stronie widać jakieś przebarwione na biało krawędzie. Może jakieś plamy od smarów. Teren pierwsza klasa i super te kwiatki . Czy będzie jakiś wash na tanka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Z podstawką nic już nie kombinuję bo jeszcze coś spiepszę. Nie jestem pewien czy przed pierwszą wojną podkłady były tak impregnowane jak te dziś? Nie wim o jakie białe przebarwienia chodzi? Na jednym z podkładów są kamlotki. Z czołgiem na razie nic nie robię, bo za bardzo mnie ten etap stresuje. Zabieram się za pamperki. Znalazłeś foto zestawu, o kt pisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Podstawka pierwsza klasa! Mam nadzieję, że sfinks będzie równie dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 W imeniu wujaszka Wani dziękuję Markowi Ziętkowi za podpowiedź z taśmą Reszta figurki to już dziecinna igraszka. Nie powinno być też większych problemów przy następnych dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 figury c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 rtoipmodest - a nie chcesz zdjęć oryginału wozu ? bo jeszcze dziś mogę Ci je przysłać ... bo tu niedaleko stoi taki Whippecik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Dzięki, ale nie trzeba. Model gotowy (prawie) a i dokumentacja zebrana niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Łobuziaki w komplecie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Marca 2009 Autor Share Napisano 23 Marca 2009 wash i kalka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Fajny monster. Do niczego to-to niepodobne. Świetna, oryginalna dioramka się zapowiada. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Model po washu i kalkach. Slavaset tradycyjnie dał radę Dzisiaj psiknąłem matem. Do końca tygodna, mam nadzieję, stanie na własnych gąskach na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Koniec robót przy czołgu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Ładny wyszedł. Pozostaje czekać na chłopaków... Robią się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 świetnie wyglądają takie nietypowe i niekonwencjonalne modele i pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 8 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Pierwszy pamperek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Ta harmoszka chyba nieco za różowa... Czy może fotki przekłamują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 8 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Jest pomalowana zgodnie z tablicą w Białych Armiach autorstwa Karaszczuka. Pierwej pomalowałem czerwienią zmieszaną z brązem. Na to przecierka czerwonym z bielą. Wygląda (w raelu) nienajgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Wygląda (w raelu) nienajgorzej. Tak podejrzewałem, że fotki mogą cyganić nieco... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Swietny ten muzykant! Chyba nawet coś nuci pod nosem? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Druzja w komplecie. Na żywca oczywiście są fajniejsi i widać smaczki niewidoczne na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Pierwszy pamperek: Od razu widać, że Poznaniak, ja kiedyś dostałem od moda na sPWM za to ostrzeżenie ! Figuraski pierwsza klasa, widzę że harmoszka robi się popularna. Widd też zainstalował ją jednej ze swoich figurek. Miło się ogląda Twych pancerniaków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Bez komentarza wole Czerwonych . W tym okresie to mimo wszystko było ciekawsze wojsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 rtoipmodest muzykant jako blondas wyglądał chyba lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Marku nie bardzo rozumiem? Pod jakim względem komuszki były ciekawsze - przecież w znacznej mierze wyglądali jak półdupki zza krzaka. Ci są porządnie umundurowani i kolorowi niczym z republiki bananowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 koniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi