Jędrek Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 i chyba trochę z tym przesadziłem coś Pan doprawdy! dla mnie jest Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Gdzie mało tej rdzy Tornado jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Jest w sam raz, model życia od razu nabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 model super, brudzenie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Dzięki Panowie Zamontowałem śruby i stery, na ile się dało (jedna była już przyklejona) na tyle poprawiłem tratwy i zacząłem uzbrajać pokłady: i rzut okiem na całość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 mnie ten model nieodparcie przytłacza swoją wielkością, świetnie Tobie idzie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 po wyschnięciu zrobiłem washa z mocno rozcieńczonej czarnej olejnej farbki dla artystystów. Washa nakładałeś przy tej wielkości modelu pędzlem czy aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 po wyschnięciu zrobiłem washa z mocno rozcieńczonej czarnej olejnej farbki dla artystystów. Washa nakładałeś przy tej wielkości modelu pędzlem czy aero? pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 C.d. budowy, czyli zapełnianie pokładów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Uzbrajanie pokładów idzie powolutku do przodu Jutro mam zamiar zrobić relingi, no i chyba wezmę się za brudzenie/przyrdzewianie detali a oto co dzisiaj zrobiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafm72 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Podoba się bardzo Uzbajasz go w miny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Uzbajasz go w miny? Chętnie bym to zrobił, ino nie bardzo wiem gdzie je szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Stefan Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Uzbajasz go w miny? Chętnie bym to zrobił, ino nie bardzo wiem gdzie je szukać http://rmgresinmodels.com/resin.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Uzbajasz go w miny? Chętnie bym to zrobił, ino nie bardzo wiem gdzie je szukać http://rmgresinmodels.com/resin.htm Dzięki za link ale miny te są bez wózków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Stefan Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Zobacz jak to wyglada w praktyce: http://cs.finescale.com/forums/1051422/PrintPost.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 kuźwa ale to wielkie - dzięki ale nie chę takich. Myślałem nad tym co by kupić bomby głębinowe, ale musiał bym zerwać i wymienić na żywiczne prowadnice, a remont jakoś nie widzi mi się http://modelshipwrights.kitmaker.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4786 Ps. Fajny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=sJqIJMhwq3k&hl=nl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Takie miny jak na fotce to bym chętnie kupił zdjęcie znalezione w necie: Wracajac do modelu, praktycznie całymi dniami przesiaduję przy modelu i myślę, że jutro lub pojutrze będzie finał Czas na zdjęcia: rzut okiem na całość: io jeszcze taka jedna dla porównania wielkości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 TORNADO chłopie skończ go wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Stefan Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Tornado- flaga wyglada strasznie sztucznie. Zerknij tu: http://amp.rokket.biz/flags.shtml Moze Ci sie spodoba. A jezeli nie, to pofalduj swoja i zrob ja bardziej w zwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Bandera wygląda tak a nie inaczej bo wydrukowałem ją na plujce (2 kartki sklejone do kupy), jest pofałdowana a w realu wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu, ale jeszcze nad nią popracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 piękna robota Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafm72 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Bardzo ladny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Dzięki Model prawie ukończony, prawie ponieważ znowóż brakło mi białej pactry aby prysnąć jedną warstwę na pokrywę działka dziobowego Jak zwykle u mnie w mieście nie ma jej w sklepie więc bedę musiał zamówić ją w necie. Muszę także dorobić kalkomanie, ale to dopiero gdy kupię nowy tusz do drukarki (pech chciał, że skończył mi się akurat teraz). Wywaliłem linę z przedniego pokładu i zrobiłem nowe, tym razem z pętlami na ich końcu - tamta jej nie miała. Przykleiłem ramy z oszkleniem na mostku, pomalowałem i zamontowałem koła ratunkowe i ... Ech co bedę się rozpisywał - zapraszam do Galerii Na zachętę wstawiam dwie fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi