Łukasz S. Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Heh nie mogę sie juz doczekac kiedy bedzie u Nas http://www.network54.com/Forum/47208/message/1158927536/M2A1+Half+TracK+Smart+Kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Nie uwierzę dopóki nie zobaczę w sklepie Przecież to się w ogóle nie sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Nie uwierzę dopóki nie zobaczę w sklepie Przecież to się w ogóle nie sprzeda He? Już lepiej((przynajmniej jak dla mnie), żeby zrobili ciekawy aliancki pojazd, który sprzeda się troche gorzej, niż pierdyliard kolejnych Panther czy innych niemieckich pasztetów. Może już nawet Dragon ma dość tego badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 23 Września 2006 Autor Share Napisano 23 Września 2006 Przecież to się w ogóle nie sprzeda Jak tylko bedzie kupuje 2 sztuki , a po za tym pytałem sie o to Model Centrum i zapewnili ze bedzie u Nich dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Nie uwierzę dopóki nie zobaczę w sklepie Przecież to się w ogóle nie sprzeda He? Już lepiej((przynajmniej jak dla mnie), żeby zrobili ciekawy aliancki pojazd, który sprzeda się troche gorzej, niż pierdyliard kolejnych Panther czy innych niemieckich pasztetów. Może już nawet Dragon ma dość tego badziewia Patison dobrze gadasz piwa ci dać!! . Sam mam zamiar z lepić cos z pancerki pare niemaszków ale nie zaduzo.A na coś alianckiego i to z dragona bym się chetnie skusił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 Chyba nie chcecie powiedzieć, że wolicie jakiegoś half-tracka niż kolejnego lansi szdfksz 251/9999.999B+A-C2??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 Chyba nie chcecie powiedzieć, że wolicie jakiegoś half-tracka niż kolejnego lansi szdfksz 251/9999.999B+A-C2??? Nie no, skądże, WSZYSCY wiedzą, że uwielbiam te wszystkie hitlerwynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 E tam, mogliby wcześnie wydać "UHU" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 E tam, mogliby wcześnie wydać "UHU" Idz ty z takimi żartami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 http://www.network54.com/Forum/47208/message/1158974078/DML+M2A1+photos http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1867 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Ależ smakowicie to wygląda. No ale ja przecież chcę być modelarzem współczesnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 17 Października 2006 Autor Share Napisano 17 Października 2006 Juz jest In-box http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=2119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 Jej...czy ja dobrze widziałem?gąsienice odlane w całości jako jeden elemęt?.....lipa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 18 Października 2006 Autor Share Napisano 18 Października 2006 Jej...czy ja dobrze widziałem?gąsienice odlane w całości jako jeden elemęt?.....lipa.... Dobrze widzisz, jak to zobaczyłem Myślałem że będą ogniwka a Dragonik z takim czyms wyskoczył PORAŻKA !!! Na PWM ktos pisał że Dragon ladnie wykonał te gasienice, koleś jest w bledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 18 Października 2006 Share Napisano 18 Października 2006 A wiecie, że te gąski były w oryginale całe gumiane i w jednym kawałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 ...gąsienice odlane w całości jako jeden elemęt?...W tekscie napisali, a i z fotek mi wychodzi, że sklejane z dwóch połówek.W realu, jak wspomnial Pan Patison, Halftracki miały gąsienice w całości zalane gumą i w dodatku zawsze naprężone. Czyli nie powinno być źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 No nie wiem?....jakoś mnie to nie przekonuje,chyba bym wolał skleić z pojedyńczych ogniw,tym bardziej że na zdjęciach jakość wykonania nie powala na kolana,ale powiedzmy że ufam Dragonowskiemu wykonaniu i dokładności...jak zobaczę na własne oczy to się przekonam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 Tu można pooglądać budowę nowego dragonowego halftraka: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi