Skocz do zawartości

Daf 105 XF Space Cab Renowacja

Honcio-Trak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wczoraj zakupiłem za 30 zł od ScaniV8 Dafa.

Kabina po wstępnym szlifowaniu:

4a5228fcc9f852ae.jpg

e646b4b7f3a20008.jpg

344bce1de6044f8a.jpg

060f8f591c87642f.jpg

6964a7bed2507f99.jpg

Zderzak po wstępny szlifowaniu:

9087861b5f4a72c1.jpg

c72a8f3de5194b13.jpg

Jutro zrobie wiecej fotek innych rzeczy.

Pozdrawiam

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wzią byś przykład z brata i zainwestował w nowy model bo renowacje wiadomo jak wychodzą, nowy model to jest model, a nie jakieś... Ale życzę powodzenia

Pozdrawiam,Krystian

No najgorzej to ona nie wygląda!! Ja naprawiam swoją scanie i cyrku z nią jest co nie miara!! Życzę powodzenia w restaurowaniu modelu!!!

A moim zdaniem Honcio zrobiłeś tak głupią rzecz że się zaczynam zastanawiać czy to robisz specjalnie czy udajesz?? Przecież ten Daf był ładnie zrobiony więc nie wiem po co tyś go rozpieprzył w drobny mak ?? I to jeszcze za 30zł ?? Na twoim miejscu jakbym kupił za 30zł to bym sobie go ustawił na półeczce bo był zrobiony na bardzo dobrym poziomie i wątpię że po renowacji wyglądał bd ładniej...

Ps. Sory że tak prosto z mostu, ale ja mam takie zdanie. Twojego brata zrypaliśmy (znaczy no może tak sam z siebie a może po naszej interwencji) i jakoś sobie kupił nowy model i skleja go i powiem że teraz pokazuje na co go stać. Więc proponuje abyś nie niszczył ładnie sklejonych modeli tylko poszedł w ślady brata i kupił model nowy z pudła i sklejał jak producent w instrukcji przykazał (z drobnymi poprawkami xd ).

Pozdrawiam

A moim zdaniem Honcio zrobiłeś tak głupią rzecz że się zaczynam zastanawiać czy to robisz specjalnie czy udajesz?? Przecież ten Daf był ładnie zrobiony więc nie wiem po co tyś go rozpieprzył w drobny mak ?? I to jeszcze za 30zł ?? Na twoim miejscu jakbym kupił za 30zł to bym sobie go ustawił na półeczce bo był zrobiony na bardzo dobrym poziomie i wątpię że po renowacji wyglądał bd ładniej...

Ps. Sory że tak prosto z mostu, ale ja mam takie zdanie. Twojego brata zrypaliśmy (znaczy no może tak sam z siebie a może po naszej interwencji) i jakoś sobie kupił nowy model i skleja go i powiem że teraz pokazuje na co go stać. Więc proponuje abyś nie niszczył ładnie sklejonych modeli tylko poszedł w ślady brata i kupił model nowy z pudła i sklejał jak producent w instrukcji przykazał (z drobnymi poprawkami xd ).

Pozdrawiam

Widze że nie czytasz moich postów robie go poniewasz spadł ze spolika i się roz... .

Podkład już położony:

ba0754763f17ef91.jpg

ee989c796f10f003.jpg

Gdyby ten model nie spadł ze stolika to bym go wogule nie ruszał.

pozdro

Honcio weź się pierw za kabinę o ile będziesz coś z nią robił, a dopiero potem za filtry itp. Bo kabina nie ma co się oszukiwać nie za ciekawie, tylnia ściana masakra. ehh