lolek300124 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Witam zakładam nową relacje z budowy Volvo FH ,,Sandro Munari" Odrazu przystąpiłem do prac dlatego że przez cały styczeń i połowę lutego będę miał napięty terminarz. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 lolek po co robisz 6 zdjęć modelu w wypraskach , a co do modelu to na razie nie ma co zbytnio oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Kolejna aktualka!! Łączenia poszpachlowane Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Lolek a przed pryśnięciem to nie trzeba zetrzeć papierem ściernym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Ty już uważasz, że to jest wyszlifowane ? No gratuluje Musisz jeszcze troszkę się podstaw nauczyć.... Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Dokładnie też mnie to troche zdziwiło, że to już gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 A wy już go komentujecie zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Mechanik a jak mamy go skomentować ? Że dobrze poszpachlował i wyszlifował weź Ty Mechanik się zastanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Myślę, że forum jest po to by komentować P.S. Wydaje mi się, że kolega troszkę za bardzo się spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Mechanik a jak mamy go skomentować ? Że dobrze poszpachlował i wyszlifował weź Ty Mechanik się zastanów. ALE OCO ci chodzi bo wiem ze zle zrobił ale wystarczy powiedzieć a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 A ja co nie powiedziałem ? Chyba możesz odczytać z mojego postu, że jest nie wyszlifowane, że musi się jeszcze nauczyć podstaw co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 (edytowane) JA też uważam ,że trzeba jeszcze poszlifować !!!!! a co mam jeszcze kilka zdjęć dawać jak jest w czasie szpochlowania i po szlifowaniu ja często tak piszę a po komie doszlifowuje i dopiero Np maluje!! Ale dzięki za przypomnienie!!! PS. a tak na marginesie ja robie zdjecia telefonem 3,0 MP i może wydawac się nieco niedoszlifowane!! Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Wiem samo mnie troche wkurzyło ale każdy uczy się na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 lolek300124 a tak na polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 No nie będę dawał fotek tak po każdym kroku w oprawce. JAk skończe i pomaluje Silnik to dodam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Lolek nikt do Ciebie nie ma pretensji, ale skoro uważasz że trzeba jeszcze wyszlifować to napisz o tym a nie piszesz że poszpachlowałeś to możesz malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Nie patrząc ,że jest niedziela posiedziałem przy Volvie!! Edytowane 25 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Do relacji powrócę w piątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 lolek300124 czy Ty kiedyś zrozumiesz to co się mówi ile osób już Ci zwracało uwagę, że się nie pisze post pod postem tylko EDYTUJE SIĘ STAREGO zrozumiesz to kiedyś ? !!! Co do modelu jeszcze trochę szlifowania przed tobą Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 eKrystian ja rozumiem ale przez przypadek dodałem dwa razy te same posty i nie umiałem go usunąć i zmieniłem fo na ten że wznowienie relacjii nastąpi w piątek!! jak bys mógł to napisz mi jak się usuwa posty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Usuwa moderator działu, to pisz po prostu w poście że "Proszę o usunięcie posta - Pomyłka" i nikt nie będzie miał pretensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Więc tak składam takie samo volvo jest nawet proste do złożenia. W jakich barwach robisz??????? I moja rada mogłeś zrobić zawieszenie tylne na poduchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Kolego a są dostępne poduchy w tych modelach bo ja w częściach ich nie widziałem!!Sam byłem zdziwiony ale jak jest to może przeoczyłem !! A z jakiego zestawu masz to Volvo?? A lakier jeszcze si ę nie zastanawiałem ale myślę że będzie niebieski z białą perłą lub granatowy z białą perłą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Zawsze można zapożyczyć, zawieszenie z innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 No tak myślałem że Maćkowi007 o to chodzi ale ta italerka to wszystko upraszcza jedynie co dobrze zrobili to jeszcze jako tako to Scanie!! A reszta to takie sobie w volvo zostawili zawieszenie na resorach i mostach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi