Truckerek93 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 zawieszenie na resorach i mostach A ja myślałem ze most to półosie , kosz satelitów (dyferencjał- jak się pomyliłem to mnie poprawcie), piasty, zwrotnice itd... Jednak człowiek się uczy całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 zawieszenie na resorach i mostach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Sory moja wina ja się pomyliłem!! z tymi mostami i resorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Więc tak kolego faktycznie chodziło mi o to że niestety italka nie dorobiła zawieszenia na poduchach do tego modelu. Radziłbym na następny raz albo nawet i teraz żebyą odkupił od kogoś zaiweszenie na poduchach od Dafa najbardziej nadaje się do volva pasuje. A ja mam volvo właśnie z zestawu "Sandro Munari" i przerabiam zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Maćku007 A prowadzisz relację z budowy??Jak nie to załóż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Tak zajrzyj Volvo omegi pilzno viewtopic.php?t=11328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 No sobie radzisz z tym Volviakiem ja tam robie wszystko spokojnie jak mnie nerwy zaczynaja brać ro przerywam prace i powracam do niej na następny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Dobrze podchodzisz do sprawy trzeba mieć troche cierpliwosci przy modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam a zarazem przepraszam ,że nic długo się tu nie działo.trzeba odkurzyć temat ostatnio miałem wiele czasu i podgoniłem z pracami a oto efekty!! a tu przerobione i pomalowane felfi!! wstępnie sklejona kabina!! pomalowana rama pomalowany bak !! i pomalowana kabinka podkładem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Rama wygląda ok A pomyślałeś już jak wkleisz silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Skróciłem nieco te bolce co wchodzą w ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Piasty wytnij i pomaluj pod kolor ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Pomyślę z tymi piastami ale na 40% będzie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Ja mam najlepszy sposób na wycięcie piast a właścniewie nie na wycięcie tylko biorę i w palcach to robię potem tylko wyrównuje koło w feldze i jest git niema opcji że za dużo się wyrwie robiłem to 10 razy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 No widze zę ci dobrze idze przy volvo ale na innych zdjęciach widze masz inne projekciki np Scania,Mercedes.Pozdro i powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Jak na razie wszystko ok Jedynie przyczepie się do baku ,chyba widać łączenie Albo to wina fotki Powodzenia alej życzę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Ja mam najlepszy sposób na wycięcie piast a właścniewie nie na wycięcie tylko biorę i w palcach to robię potem tylko wyrównuje koło w feldze i jest git niema opcji że za dużo się wyrwie robiłem to 10 razy . Ja też tak robie. Ale chyba musisz kilka nadcięc zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Maciek007 Masz dobre oko c z tymi projektami co do meśka to na dniach zakładam relacje. Bodzio-Ja leczenia poszpachlowałem ale przyznam się ,że za mocno zeszlifowałem. Szczerze powiedziawszy gonie trochę bo zacząłem ferie zimowe {lubuskie} i mam zamiar skończyć volviaczka i jak starczy czasu to zacząć mercedesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Nie rób modeli na czas. Nie opłaca się. Posiedz troche i zrób dobry model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 wiem ja się nie śpieszę pomału robię tylko narzuciłem temat ,że jak zdarzę to zacznę meśka' . Wielkie dzięki za troskę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 wiem ja się nie śpieszę pomału robię tylko narzuciłem temat ,że jak zdarzę to zacznę meśka' . Wielkie dzięki za troskę. Pozdrawiam Ja robie merca i uwierz mi, że mam naprawde dużo roboty Ale to juz inna bajka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Ja robie merca i uwierz mi, że mam naprawde dużo roboty Smile Ale to juz inna bajka :P A jakiego rodzaju atrakcje mogę liczyć??Z tym mercedesem?? A powracając do Volva to jest moja propozycja na malowanie!!Tylko zamiast zielonego będzie czarny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Proszę o usunięcie postu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Zobacz sobie do mojego tematu... Wystarczy troche poszukać na necie a znajdziesz kupe materiałów,chociaż do Scani można więcej znaleźć materiałow. Poszukaj na Allegro i Otomoto. Ja tam znalazłem dużo fotek układów pneumatycznych i okablowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Witam kolejne zdjęcia rozładowuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi