Diesel fan Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Łączenia na każdym srebrnym elemencie silnika łącznie z turbiną mogłeś usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Prace delikatnie suną na północ. co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Pytasz się mnie bo nie wiesz?? czy pytasz się co to jest z racjii wykonania?? Jeśli chodzi o wykonanie to jest to założone na próbę jak to mniej więcej będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 z racji wykonania nie wiem co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jeśli chodzi o wykonanie to jest to założone na próbę jak to mniej więcej będzie wyglądało. Hmm, a mi wygląda na to, że jest to na stałe tak jak byś to po wtapiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Masz rację robiłem dziurki nagrzaną igłą i trochę to elegancko nie wygląda będzie poprawiane. PS.Przewody są włożone w dziurki na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 17 Marca 2009 Autor Share Napisano 17 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 lolek300124 Moja rada to robić dziurki normalnie igłą obracając ją w rękach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 TomaszDudek a nie lepiej wiertarka akumulatorowa (ta mała) i do tego mini wiertełko?. Z tą igłą o niedość, że można się pokłóć to na dosatek możesz ją obracać pół godziny i jednej dziurki nie zrobisz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Osobiście używam wiertła 0.5mm, i nie potrzeba żadnej wiertarki, delikatnie palcami, i jest ładna dziurka i wiertełko całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 lolek300124 wytłumacz mi co to dla Ciebie jest szpachlowanie i szlifowanie ? Bo nakładać szpachle to umiesz, ale wyszlifować to już nie, nie wiem Ty twierdzisz, że szpachle się tylko nakłada, a potem od razu maluje ? Mowa o zbiorniku ! zastanów się i weź pod uwagę, rady innych. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Jeśli chodzi o wykonanie to jest to założone na próbę jak to mniej więcej będzie wyglądało. Otwory też wykonałeś na próbę? Co kierowało Tobą przy robieniu tych otworów w tych konkretnych miejscach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Dobra panowie spokojnie. Lolek jeśli liczysz się z naszym zdaniem, to marsz do poprawiania tego! Dziury zdecydowanie za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 tych konkretnych miejscach Na modelu(pompie paliwa) są takie niby wypustki, są one dobrym miejscem do montażu przewodów, ale nie w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Już wszystko poprawiłem i nawet fajnie to wygląda później będą fotki. PS. Nie pompa paliwa tylko pompowtrysk nowsze silniki już nie mają pomp paliwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 A ten silnik jest z F12 więc tam nie było pompowtrysków ani podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Zdjęcia!!!! komentujcie to co mam poprawić I tak cała kupa się ma!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Zbiornik poprawiłeś ? Bo pokazałeś to samo zdjęcie co stronę wcześniej, nie wiem po co ? I nie można wywnioskować, czy poprawiłeś czy tylko powiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 A w którym miejscu przykleić filtry oleju, paliwa( te trzy)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 A w instrukcji nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 I tak cała kupa się ma!! Ma sie rewelacyjnie! tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Dzięki wielkie a no właśnie nie widać gdzie to zamontować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Dzięki wielkie a no właśnie nie widać gdzie to zamontować?? Może napisz do producenta modelu, że instrukcja jest nieczytelna i że nie wiesz gdzie to zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 A taką naczepę chcę zrobić pod volvo. Jest to specjalistyczna naczepa prototyp gdzie znajdują się 2 kosze na wióry lub drzewo po między którymi jest HDS.Ale projekt poczeka se jeszcze bo na dzień dzisiejszy kończę volvo i właśnie rozpocząłem actrosa. Dzisiaj również przyszedł mi polistyren z którego zrobię Niskopodwoziówkę (rozciąganą jak się uda ) i do tego Scanie w wersji 6x4 podobną do scanii jaką zrobił Jarek tylko w wersji z dwiema napędzanymi osiami . Na gabarycie umieszczę ładowarkę Stalowa Wola Ł-34 lub jakiś pociąg. A oto prototyp naczepy do Volva. Dobre z tym listem do producenta zaraz opie...le ich z góry na dół !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Dobre z tym listem do producenta zaraz opie...le ich z góry na dół !! Może okulary by się przydały ? Niżej w linku masz zdjęcie na którym widać filtry, innego nie znalazłem, zdjęcie jest Maćka007 (Takie białe na zdjęciu z boku jak coś). http://img244.imageshack.us/my.php?image=model024mu5.jpg Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi