Diesel fan Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=http%3A%2F%2Fwww.mojehobby.pl%2Fzdjecia%2F4%2F6%2F7%2F1316_2_ita3849_2.jpg Na prawdę nie widzisz gdzie tu mają być filtry? (część 7A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 No może jakiś defekt instrukcji albo coś. Ale z tego co widać to będą problemy z montażem tych filtrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 specjalistyczna naczepa prototyp po między którymi jest HDS. Niskopodwoziówkę (rozciąganą jak się uda ) i do tego Scanie w wersji 6x4. Na gabarycie umieszczę ładowarkę Stalowa Wola Ł-34 lub jakiś pociąg Plany ambitne ,oby wypaliły A co do modelu to nie widzi mi się ta kalka ba globie . Może to jeszcze nie ma ''rąk i nóg'' i dlatego mam takie odczucia I na spojlerze dachowym jest delikatny przeskok kolorów-ale to ujdzie (a może to wina fotki -sam nie wiem ) Ogólnie rzecz biorąc nieźle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 Zacząłem sklejać wnętrze !! od razu mówię, żeby nie było fotele będą od scanii A oto jedno mizerne zdjęcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Zacząłem sklejać wnętrze !! od razu mówię, żeby nie było fotele będą od scanii A oto jedno mizerne zdjęcie!! Skoro sądzisz, że mizerne to dlaczego je pokazujesz ? Dużo nie można wywnioskować, szkoda, że nie przerobiłeś tunelu żeby tych schowków nie było. I wydaje mi się, że gdzie nie gdzie nie domalowane jest. Fotele od Scanii ? Nie trafny pomysł jeżeli już od czegoś brać to od Dafa, ale ja na twoim miejscu bym się pobawił i przerobił na takie jakie powinny być i efekt o wiele lepszy. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Prace nad wnętrzem maja się dobrze a oto efekt!! Imitacja etiopskich dywaników!! HE HE Ty wszystkie elementy białe to zostaną poprawione oczywiście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Lolek możesz wyjaśnić cel pisania wykrzykników w Twoich postach? Ale tak poza tym to dobrze Ci idzie z tym Volvem. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witam Kolega lolek chyba nie posiada w domu taśmy wszędzie powyjeżdżane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Tak jak mówi ScaniaV8 ty chyba taśmy nie posiadasz popraw to to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi