SAGITARIUS Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Prezentuje kilka moich starszych prac ... miłego oglądania i komentowania ... Focke Wulf 190 A-4 - Maszyna Waltera Nowotnego ( front wschodni ) - Tamiya 1/48 Hawker Typhoon Mk I - Hasegawa 1/48 Mitsubishi CLAUDE ( malowanie - Chiny 1938 ) - Fine Molds 1/48 Focke Wulf 190 D-9 "Dora" - Maszyna z JG 44 - RED 13 Klaus Faber - Tamiya 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Moje ....Stare i zapomniane modele Jaja sobie z nasz robisz Gdybym ja mial takie .....stare i zapomniane to .....eeeech Dla mnie super . Dawaj wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MSJ Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Prezentuje kilka moich starszych prac ...miłego oglądania i komentowania ... A ja myślałem, że ty tylko P-40tki robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2006 Niestety ze starej kolekcji nic nie zostało ... wypadek Widzisz MSJ ... kiedyś robiłem różne modele ... teraz na starość tylko P-40 i GT 40 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2006 Następna porcja ... Dewoitine D-520 - Tamiya 1/48 - niedokończony poległ w wypadku Fw 190A-8 - malowanie fikcyjne - poległ w wypadku - Tamiya 1/48 + żywice Aires + CMK Ju - 88 - Dragon 1/48 Mistubishi Reppu - Fine MOlds 1/48 Steyr - Tamiya 1/35 - poleg po działaniu mojego dziecka i teścia Tiger I - Dragon 1/35 - to jest praca zbiorowa. Ja robiłem model i malowałem + przygotowanie podstawki. Kolega Marcin Łukawski zrobił i pomalował figurki, podstawkę i dodał część śladów eksploatacji - do sprzedania, cena 400zł + przesyłka. Jak coś jeszcze znajdę to wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 Jeżeli to są stare i zapomniane , to jak wyglądają nowe Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 Superanckie. Poza Tygrysem to wszystkie "poległy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 27 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2006 Superanckie. Poza Tygrysem to wszystkie "poległy"? Niestety, walący się segment nie wybiera. Część z tych modeli była robiona na zamówieie i są u klienta ... część niestety poległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 1 Kwietnia 2006 Share Napisano 1 Kwietnia 2006 Jeżeli tak u Ciebie SAGITARIUS wyglądają stare i zapomniane modele, to ja chcę zobaczyć Twoje najnowsze A czy przyjmujesz chętnych na jakieś korepetycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2006 Bardzo chętnie, mam już kilku uczniów ... więc jak coś nie wiesz, pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Kurde (chyba tak mogę napisać) - silnik w tym FW-190 to nizły majstersztyk. Na prawdę robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 hehe, Steyra znam. się z nim ścigałem niedawno na trochę innym forum reszta też fajna zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Bardzo ładne modele!! Oby takich więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi