RH Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Witam uzytkownikow tego Forum Na dobry poczatek chcialbym zaprezentować 2 modeliki ostatnio sklejone . Osoby ktore odwiedzają forum pwm na pewno je znają Choćby po nicku RH bo tego nie zmienilem logujac sie tutaj. No dosyć gadania ,czas na pokaz 1. pierwszy to Etrich Taube 1913 Flashback 2.PZL P-23 Karaś Mirage oba 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 wow, oba wyglądają świetnie. Szczególnie ten z 1913, mam sympatie do pierwszych aeroplanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 wow, oba wyglądają świetnie. Szczególnie ten z 1913, mam sympatie do pierwszych aeroplanów. Miło mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Witam! Fajne letadła, zwłaszcza ten Etrich świetnie Ci wyszedł P.S To tło, może i fajny krzaczek, ale robi trochę za dużo zamieszania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Witam!Fajne letadła, zwłaszcza ten Etrich świetnie Ci wyszedł P.S To tło, może i fajny krzaczek, ale robi trochę za dużo zamieszania. Pozdrawiam! Ale to jest mój znak rozpoznawczy(jak to kiedyś ktoś mi napisał na innym forum) i będzie sie pojawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Taube zdecydowanie rządzi - witamy nowego członka loży "Struts'N'Wires" PS. Tło rzeczywiście "takie se" - kawałek brystolu dał by radę . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Wspaniale zrobione modele, zwłaszcza ten z 1913, Profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Wspaniale zrobione modele, zwłaszcza ten z 1913, Profeska Dzieki No to w ramach podziękowań za dobre slowo cos gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Cześć RH PWM się zepsuło... to tu przybywacie Świetne modele choć większość komentowałem, z wyjątkiem tych z WWII bo wiesz że ich nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 PS. Tło rzeczywiście "takie se" - kawałek brystolu dał by radę . I kto to mówi Modele ładne, ale czekam na hitlerwynalazki 39-45 to sobie skomentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 A ja mam pytanie z jakiego zestawu ten MI-24 i Jaka skala !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 A ja mam pytanie z jakiego zestawu ten MI-24 i Jaka skala !? Trumpeter 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 PS. Tło rzeczywiście "takie se" - kawałek brystolu dał by radę . I kto to mówi Modele ładne, ale czekam na hitlerwynalazki 39-45 to sobie skomentuję Cos z niemiaszkow staryh moge pokazać : tylko zastanawiam sie czy tu czy w nowym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Cześć RH PWM się zepsuło... to tu przybywacie Świetne modele choć większość komentowałem, z wyjątkiem tych z WWII bo wiesz że ich nie lubię No własnie cos sie podzialo a jak narkoman muszę gdzieś zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Przynajmniej będę mógł dalej komentować twoje modele (głównie rury nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Przynajmniej będę mógł dalej komentować twoje modele (głównie rury nie ) Niema sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 PWM się zepsuło... to tu przybywacie Się jeszcze bardziej zepsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Przynajmniej będę mógł dalej komentować twoje modele (głównie rury nie ) niema sprawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Cześć RH PWM się zepsuło... to tu przybywacie Jak nie jestem tu mile widziany to mogę sobie pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Cześć RH PWM się zepsuło... to tu przybywacie Jak nie jestem tu mile widziany to mogę sobie pójść A ja mówie ze cię tu nie chcem? Piszę że skoro PWM nie działa (choć już działa) to i tak będzie można oglądać wasze modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Cześć RH PWM się zepsuło... to tu przybywacie Jak nie jestem tu mile widziany to mogę sobie pójść A ja mówie ze cię tu nie chcem? Piszę że skoro PWM nie działa (choć już działa) to i tak będzie można oglądać wasze modele To byl żart ...Mnie nie tak łatwo można sie pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Mnie nie tak łatwo można sie pozbyć RH, Twoje modele są fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Mnie nie tak łatwo można sie pozbyć RH, Twoje modele są fantastyczne Piękne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Ładną masz kolekcję - robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Ładną masz kolekcję - robi wrażenie E..nic takiego ,same badźewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi