mathiss Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Na prośbę kolegi ZIO BY NAITT zamieszczam in-box tego rzadkiego samolotu. Zestaw to typowy short-run. Zawiera dwie wtryskowe ramki z jasnoszarego plastyku z widocznymi nadlewkami. Linie podziału są tak delikatne, że trzeba dokładnie przyjrzeć się elementom w ramkach żeby je zobaczyć. Zestaw zawiera też dwie owiewki kabiny wykonane w wakuformie. Nie umiem pisać in-boxów więc od razu wrzucam zdjęcia pudełko, instrukcja i kalkomania ramka nr1 i parę szczegółów ramka nr 2 owiewka kabiny (w zestawie są dwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Dziękuję Ci pięknie Zestaw to rzeczywiście short-run , niestety na poziomie sprzed 10 lat ... Mam nadzieję że Azur się zlituje i wypuści takowego , od razu z osłoną silnika dla HS . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Myślałem, że modeli shortrunowych Garbusów w 1/72 od MW nic nie przebije, taki to był hardcore przy sklejaniu, a właściwie szlifowaniu i skrobaniu. Myliłem się- to jest po prostu masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathiss Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Masz rację. Na razie leży toto głęboko pod innymi pudełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Sa jeszcze gorsze... jak chocby La-9/11 z GRAN'a (mam na stanie i jakos sie przemoc nie moge jak po niego siegam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekD Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Mam nadzieję że Azur się zlituje i wypuści takowego , od razu z osłoną silnika dla HS . Wyglada na to, że cierpliwość jednak bywa nagradzana Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Sa jeszcze gorsze... jak chocby La-9/11 z GRAN'a (mam na stanie i jakos sie przemoc nie moge jak po niego siegam Smile ). ostatnio schodzą w ładnych cenach na allegro, więc jest szansa nie być na nim stratny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Mam nadzieję że Azur się zlituje i wypuści takowego , od razu z osłoną silnika dla HS . Wyglada na to, że cierpliwość jednak bywa nagradzana Pozdrawiam Radek TAK Kolejny szczytny cel na który chętnie przeznaczę złotówki PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi