Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 No to mi pasowało, a ta scanie znam tylko z większego ogółu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ja ją znam prawie na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 To samo powiem o innej Scanii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Jejku każdy moze powiedziec o innej.... Ja moge dużo powiedzic o M. van VEEN-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 A ja o R999. Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Truckerek idź może do psychologa albo co... wszystkich się czepiasz, a prawie zawsze nie masz racji może coś w tym jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 A może odrazy psychiatra i odział zamknięty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Jak wolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Skoro jesteśmy w Azji ... Czyli z cyklu:Do czego to podobne ? Ach ci Chińczycy ,wszystko potrafią podrobić A tu jeszcze jeden taki rodzynek MADE IN CHINA : Pozdrawiam. Ostatni pojazd nie jest podróbką. To francuski ciągnik balastowy marki Nicolas-Tractomas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 To francuski ciągnik balastowy marki Nicolas-Tractomas To zwracam honor Dzięki za wyprowadzenie z błędu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin97 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Wszyscy muszą zmieniac te felgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Jak na mój gust to kabina CP28 ale w Normal... Ale nie jestem pewien...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Witam Totalny niewypał fotomontażowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Bardzo fajna, kabina, łatwiej było , przerobić, kabinę ze strażaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Jak na mój gust to kabina CP28 ale w Normal... Ale nie jestem pewien...???? http://www.laxasv.se/Cabs.asp Witam Totalny niewypał fotomontażowy Pozdrawiam tiaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Jeszcze raz bardzo proszę o nie schodzenie z tematu. Posty nie na temat zostaną usunięte, a kolejna taka sprzeczka poskutkuje publicznym upomnieniem na forum dla obu użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 (edytowane) ja też dam fote to jest akwarium zrobione z scani r i to dziwactwo http://c.wrzuta.pl/wm2760/89bd01e4001b1262473d7a54/Scania%20R?type=i&key=zUeEG6EK6a&ft=d Edytowane 7 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Było gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Było gdzieś. Było w Ciekawych zdjęciach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Cały OFF TOPIC na temat filmiku wrzuconego przez Przemka G został usunięty. Jest od tego inny dział i inny temat. Użytkownik o nicku "punio" dostaje upomnienie za pisanie niezgodne z zasadami forum. Proszę nauczyć się korzystanie ze słownika języka polskiego oraz używanie znaków interpunkcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Było gdzieś. Było w Ciekawych zdjęciach.... Bo ja to dawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 chiński tgx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 punio popraw fote bo nie działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 a mi się wyświetla chińczycy nawet nam poczciwego starego stayer-ka podrobili a tu porażka mercedesa druga porażka mercedesa ochyda śmieszna naczepka i jeszcze jakiś chiński klamot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi