mzmichal Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 śmieszna naczepka mam coś podobnego: Którą teraz firmę kurierską wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 heh dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Ale taką kalkomanią trzasnąc na model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 tutaj parę fake-ów: http://thesim.wordpress.com/2008/07/16/optical-illusion-paintings-on-trucks-fake-or-real/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 dobre z tym samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 punio, bardzo ciekawe fotki wrzuciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Zaczołem to więc kontynułuje: Takie kilka europejczyków w wydaniu australijskim... ze zdarzakami na kangóry lub zadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 jak by się tą magną z silnikiem od macka wleciało w jakąś osobówkę to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Każdą ciężarówką jak wlecisz w osobówkę to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 No tak, ale szkoda mackowskiego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Z tych zdjęć najbardziej to mi się podoba Magnumka i Holden Commodore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Jak czołg, przypomina mi się film "Deathrace" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Bo to jest chyba z tego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 (edytowane) W "wyścigu śmierci" jest sto razy lepsza ktoś chciał podrobić. ach te nowe autostrady:haha: zima lubi dokuczać spotkanie małego z dużym ach te ekologiczne ciężarówki zero spalin i chiński man f2000 każdy kierowca marzy o takiej naczepie Edytowane 19 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 punio czy lepsza to nie wiem mi się o wiele bardziej ta podoba , http://www.stopklatka.pl/film/zdjecie.asp?t1i=1&xi=30879&number=16&g4i= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 ahh te nowe kampingi tylko pozazdrościć właścicielowi te polskie drogi same dziury:haha: kierowca wskoczył do baru na piwo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Ludzka pomysłowość nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 E tam ... Nawet fajnie się prezentuję Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Maska zrobiona z dachu, czegoś takiego nie by6ło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Ale podoba mi się , mimo że maskę mozna było zrobić ciut inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Pewnie ten modelarz kupił sobie konwersje z kfs na magnum z 'dziobem' xD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Pytanie tylko jaki sens jest w magnumce cofać kabinę?? I tak podłoga jest płaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Ludzka pomysłowość nie zna granic Przypominam, że temat dotyczy trucków 1:1, a nie modeli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Trucknology czepiasz się, temat jest w 1:1 ze względu że najbardziej do tego pasuje. Wcześniej już też był pokazany np model Magnumo-volvo-scani nie wiem czy widziałeś, tak jak 1:1 jest związane z modelem, taki i działa to w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Tu parę aut chińskiego tuningu LINK P.S. mzmichal "czołg" z filmu Death race wyglądał inaczej niż ten co Ty pokazałeś, na potwierdzenie 2 fotki: EDIT: Proszę następnym razem samemu skracać linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi