Tomek Mroczkowski Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Ledwo zaczął a już zepsuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Ledwo zaczął a już zepsuł... Daj chlopie spokój. Takiego niemiłogo komenta, to ja dawno nie przeczytałem. Było to aroganckie z Twojej strony. Kiedyś trzeba dojrzeć! Roobert zauważył, ale nie był tak niemiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 No ale taka jest prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 No ale taka jest prawda... Prawdą jest, ale Twoje skomentowanie, nie za dobrze o Tobie świadczy. Błąd można poprawić (mam nadzieję). Jaka by nie była prawda należy zachować pewne zasady kultury osobistej. Tego już nie będę ja Cię uczył, bo nie jestem od tego. I jeszcze jedno, mroko94 jeśli Ty niczego nigdy w modelu źle nie przykleiłeś, to rzuć pierwszy kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 (edytowane) Nic już nie było można zrobić. Odciąłem to i przykleiłem dobrze ale od nowa.Aż normalnie wstyd takiego babola odwalić :/ Edytowane 22 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Czym mogę teraz to odkleić? Kleiłem Klejem Contacta Professional... Z polskiego na nasze Revellem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Każdemu czasami przydarzy się źle przykleić, ale już widzę że błędy robił w Willisie nie za często trochę? Może napisałem trochę za surowo ale nie miałem innych słów na języku, a na przyszłość porada, dokładniej czytać instrukcje i wspierać się zdjęciami Nie będę więcej już tu śmiecił opiniami na moją wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Dawid sam nie wiem jak to odkleić, chyba musisz samemu znaleźć jakiś sposób, ale tak żeby niczego nie zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Spróbuj poruszać wahaczem, może wyjdzie. A jeśli nie to musisz odciąć je równo i przykleić w druga stronę. Jak przykleisz to musisz dać wtedy sporo czasu na wyschnięcie. Podłóż coś pod kadłub, żeby leżał równo. Dobierz tak wysokość podpórki żeby koła swobodnie opierały się o podłoże. Przyklej wahacze jak trzeba i zaczekaj najlepiej do jutra, żeby klej dobrze złapał. Możesz nawiercić otworki w części która została w kadłubie i wahaczu, wkleić jakiś pręcik dla wzmocnienia i skleić tak jak mówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 mroko94 nie przypomnę Ci Twojego Shermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Go już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 No ale wyglądał zdecydowanie gorzej od willysa Dawida a nikt takich komentów Ci nie dawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 No fakt, gorsze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Kurde panowie dajcie spokój jeśli kolega chce kleić model to instrukcja w tym przypadku jest elemętem nie zbednym i warto posługiwać się nią w trakcie wykonywania czynności operacyjnych potocznie zwanych sklejaniem modelu .I raczej jeśli posługuje się instrukcją to ciężko coś takiego wogóle zrobić ale cóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 No dobrze przyznam się, że byłem troszkę wypity i nie panowałem nad sobą. I takie z tego buty wyszły...Właśnie maluje koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Jakoś mi się udało to poprawić : No i pierwsze malowanko KV : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Podobnie jak większość panzersenf803wt42 Swój chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Aż takie złę nie są te niemieckie maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 A po co malowałeś na czarno krawędzie kół jezdnych?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 A po co malowałeś na czarno krawędzie kół jezdnych?! heheh no właśnie Kuba - http://thor.isp.net.pl/poznan1/14.JPG On nie ma bandaży, a koła te same albo bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 A po co malowałeś na czarno krawędzie kół jezdnych?! Pewnie tak było w instrukcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 (edytowane) Dawidzie, możesz to naprawić malując to co jest czarne na metalizerem. Czołgi KW, czy tak jak pokazał Jendrass1, czołgi IS nie posiadały bandaży, więc czarny jest tu niewskazany. Co jak co, ale koła u tych czołgów wycierały się do gołej stali. Edit: Przepraszam za literówkę Jendrass1 - już poprawiłem. Edytowane 23 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 pokazała Jendrass IS Kuba byś się wstydziła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Nie wszystkie niemiecki czołgi były obrzydliwe np : Panzer IV:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Mi się z niemieckich wozów najbardziej podoba LT 38 ale już nie offtopujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi