RH Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Podsyłam wam panowie parę fotek pojazdów do obszkalowania Myśle jednak że niebyly takie zle jak wszystkie sprzedaly sie na Allegro Typow nie bedę wymienial gdyż każdy modelarz powinien je znać . Nadmienie że są to czołgi w 1:35 z Dragona ,Zvezdy ,Allangera ,Trumpetera i Tamiyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 No widzę że u ciebie niektóre czołgi to na alusiach jeżdżą. A to że na allegro poszły to akurat nie masz się co chwalić, bo tam są takie modele, że jak widzę jak są wykonane i za jaką cenę poszły to się za głowę łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Zimowy teciak wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Modele całkiem fajne, szkoda że niema żadnych niemieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 I dobrze że nie ma niemieckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Właśnie że źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Właśnie że źle Twisted Evil A ja bym nawet rzekł, że cudownie, jedyne konstrukcje drugowojenne jakie mi się podobają, to Radzieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Oj muszę sobie zrobić kiedyś jakiś czołg z napisem "Bij faszystów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 RH Modele cacy, tylko te gąsienice... niestety psują efekt, szczególnie ISU. KW 1 podoba mi się Żadnego szkopa? Nie lansujesz się Waść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 RHModele cacy, tylko te gąsienice... niestety psują efekt, szczególnie ISU. KW 1 podoba mi się Żadnego szkopa? Nie lansujesz się Waść Bo nie mam ! Może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 T-34 ma fajny kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Troche w Isie figurki nie takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Napisz coś więcej o pierwszym T-34. Jaka to firma, skąd to malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 (edytowane) Napisz coś więcej o pierwszym T-34. Jaka to firma, skąd to malowanie ? Dużo nie napisze bo jak wspomniałem już dawno ich nie mam ,ale z tego co pamiętam to jest to model Tamiyi robiony prosto z pudelka i tam też w instrukcji taki" bohomaz" był więc się na nim wzorowałem Wiem też że można bylo zrobić tam wersje z wieżą bez wieżyczki dowodcy tzw wieża "myszka miki" i rzędem kół w bandażach gumowych Edytowane 26 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 A ja jestem ciekaw T-34 w zimowym kamo To chyba produkt Zvezdy? Czy coś w nim przerabiałeś, czy może to co widzimy to model prosto z pudła? Z tego co pamiętam to ten model Zvezdy ma parę błędów, które u Ciebie widzę poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 A ja jestem ciekaw T-34 w zimowym kamo To chyba produkt Zvezdy? Czy coś w nim przerabiałeś, czy może to co widzimy to model prosto z pudła? Z tego co pamiętam to ten model Zvezdy ma parę błędów, które u Ciebie widzę poprawione. Zgadza sie to Zvezda ,Jak dobrze pamiętam(pisałem wcześniej ze już go nie mam ) to rzeczywiście parę rzeczy poprawiałem ,miedzy innymi jarzmo przedniego km, spawy na kadłubie, bodajże lampę itp. przy wykonywaniu tych przeróbek korzystałem z książki o T-34 (chyba "Prawda i mity" czy cos takiego .W niej jest pokazane wiele szkiców kadłuba i wież z różnych okresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi