bartek330 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Fotek nigdy za wiele Wkleiłem szyby i wyszło mi świetnie (aż jestem z siebie dumny ) Jak widać diód nie ma, a uszczelki malowane farba Humbrolem 191. Nie jestem przekonany do markerów. Nawet kierunkowskazy maluje Humbrolem 1322 (przezroczysty pomarańcz). Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 No szybki miód malina A 191 Humbrola jest rewelacyjny do uszczelek W ogóle to model wygląda świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 ak widać diód nie ma, a uszczelki malowane farba Humbrolem 191. Nie jestem przekonany do markerów. Nawet kierunkowskazy maluje Humbrolem 1322 (przezroczysty pomarańcz). Mam dokładnie taką samą zasadę, mimo, że clear orange'em trzeba się trochę napałować, aby był dobry efekt, ale jak się powiedzie, to wychodzi znakomicie Ps. Gratuluję czystych szyb :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 (edytowane) Skończona szoferka. W zasadzie został tylko sleeper ale skończyła mi sie farba i nie ma pomysłu na przerobienie dachu. Kiedyś kolejny update. Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Fajny modelik zaczyna Tobie wychodzić Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 No kolego, świetna prezencja!!!! Proszę o więcej fotek jeśli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 No kolego, świetna prezencja!!!! Proszę o więcej fotek jeśli mozna Również proszę o wiecej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 (edytowane) Prosicie wiec macie Fotografem nie jestem najlepszym i zawsze licze że wszystko za mnie zrobi aparat. Jako bonus. Miało fajnie wyść ale przez zakurzoną szybe nie wyszło. Ale co tam śnieg pada Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Widać ze sie przykładasz do budowy modeli , WS jest Z szybami niestety tak jest, że już w pudle są albo porysowane albo mają inne skazy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 No fajne fotki Jak oglądam takie modele to aż przychodzi mi chęć na klejenie mojego Westernstarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Te fotki potwierdziły tylko to czego się można było spodziewać. Czyściutko i ładnie sklejony model. Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Piękna robota jakim kolorem malowałeś ramę ? jakiś nr proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Rama... troche kombinacji z nia było i nerwów. Pomalowałem najpierw Humbrolem Insignia Red (153) a na to Pactra też Insignia Red (A7). Po uzyciu lakieru bezbarwnego Humbrola wszystko by sie mocno świeciło dlatego jest ta Pactra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 świetny westernik jak skończysz swojego i Szesnastak też i ja też jak skończę swojego to można będzie zrobić porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Model bliski ukończenia. Zostało pomalowac wnętrze sleepra i dokleic pare detali. Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Miodzio Będą jakieś kalkomanie na WS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Modelik zaczyna się ładnie prezentować. Czy mi się wydaje, czy usunąłeś z dachu na sleeperze ten (nie wiem jak to się nazywa, ale chyba wiadomo o co chodzi ) Czekam na dalsze postępy i końcową galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Kalek raczej nie będzie, tzn. tych oryginalnych od modelu na pewno nie. Z dachu usunąłem tą owiewkę bo mi psuła cały efekt. W pierwotnym założeniu miał być cały nowy dach, ale lenistwo wygrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Cacy! Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 ładnie bardzo ładnie z tego co widzę to lepiej od mojego zrobiony ale cóż ja się dopiero uczę a raczej wychodzę z wtórnego analfabetyzmu A jeszcze mam taką propozycje do tych którzy mają właśnie te westerny żebyśmy zrobili ich wszystkich porównanie co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 A jeszcze mam taką propozycje do tych którzy mają właśnie te westerny żebyśmy zrobili ich wszystkich porównanie co Wy na to?? Nie ma sprawy, tyle ze ja mam WS w wersji ami i to jeszcze nie całkiem wykończony Australijczyki mam dopiero w fazie budowy i jeszcze trochę trzeba na nie poczekać. Mój WS, fotki kiepskiej jakości bo i też są stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 he ja tez zaczne robić westerna jak ukończe pokarze:). A co do naczepy Andrzej masz jakies plany, zdjęcia jak ją wykonywałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 A co do naczepy Andrzej masz jakies plany, zdjęcia jak ją wykonywałes?? Naczepę wziąłem z tego zestawu (foto), ale jak by co służę fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 aha myslalem ze samoróbka to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Czysto, czysto... aż zbyt czysto. Brudzik potrzebny! Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi