Dumo Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Zielenina wygląda BDB. Zastanawia mnie to, jak jechał i dopiero co powalił tą część płotu dlaczego jest tak ośnieżona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 śnieg zacina więc płot bywa ośnieżony z jednej strony na całej wysokości. Można by trochę zdjąć bo w końcu przygrzmociła więc odpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Czepiacie sie o pierdoły! Z resztą jak zwykle. Możemy wstawić fotki z rzeczywistości i też podyskutować, a czemu tak, a nie siak. Jest BDB A i ponawiam pytanie ze strony 7. Z czego te figurki były/są. Zestaw czy składak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Mam taki sam zestaw figurek, kupiłem w allegro jako kopię - ale nie wiem jaka firma oryginalnie je robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 warriors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam Model jest wspaniały, prawdziwa ekstraklasa modelarska, gratulacje Mam drobne pytanko przy okazji, czy filtry MIGa nakładasz na błyszczącą czy matową powierzchnię bo zamierzam je zastosować i nie chcę popsuć modelu? Pozdrawiam i czekam na następne dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi