Arek17 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 (edytowane) Witam. Są to poprawione fotki Jest to 1 z pierwszych modeli jakie zrobiłem, wiec prosze o wyrozumiałość. Pozd:Arek17 Edytowane 4 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 ZApraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Nie wiem, co powiedzieć... Czy na tym zdjęciu: nie brakuje koła w przednim podwoziu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Wybacz ale tu nie ma czego komentowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 złe zdiecia czy model. Tak koło jest tylko ułamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Sorry zapomniałem dodać to mój pierwszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Zdjęcia są tak naświetlone, że nawet trudno wywnioskować na jaki kolor model jest pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 złe zdiecia czy model. Postaraj się o lepsze zdjęcia, bo te powinien mod wywalić. Dopiero wtedy będziemy mogli komentować. Nie podałeś też producenta oraz skali modelu. Czym malowałeś? Jakie farby itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Chętnie bym to zrobił, ale nie mamy żadnych reguł dotyczących jakości zdjęć... ale jeśli forumowicze złożą odpowiedni wniosek, to czemu nie wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Panie nexus ma pan możliwość usunięcia tego postu z tym samolotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Kol. Arek17 proponuję przed wstawieniem zdjęć następnego modelu poprzeglądać wątki warsztatowe, i podejść do sprawy bardziej ambitnie. Wstawianie pierwszego modelu do galerii też mija się z celem bo pierwszy model z reguły wygląda właśnie tak jak Twój. Jedyny plus za to że nie wstawiłeś linków do fotosika . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Proponuję jak koledzy wyżej najpierw poćwiczyć, potem wstawić coś do publicznej galerii. Nie ma nawet co komentować co poprawić, widzę że nie masz krytyki co do własnej pracy. Ćwicz, staraj się być dokładny, czytaj/oglądaj forum, następny powinien być duuuuuuużo lepszy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Dziękuje postaram się aby następny był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Dziękuje postaram się aby następny był lepszy Postaraj się proszę używać znaków interpunkcyjnych To zdanie powinno wyglądać tak: "Dziękuję, postaram się, aby następny był lepszy." złe zdiecia czy model. Tak koło jest tylko ułamane Tutaj to już w ogóle... zamiast kropki powinieneś był wstawić znak zapytania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 I kolejne pouczenia jeśli chodzi o pisanie. Postaraj się proszę używać znaków interpunkcyjnych Za tym zdaniem też powinna znaleźć się "kropka". Wierzę Arek, że kolejne modele jak i zdjęcia będą lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Za tym zdaniem też powinna znaleźć się "kropka". 1. Wiem, ze człowiek jest omylny, i nie zamierzam wytykać każdego błędu Arka, bo to mija się z celem. Bądźmy ludźmi. Ale nie powiesz mi, że notorycznie nie stawiam kropek po zdaniach, bo Arek to robi. 2. Żyłem w przekonaniu, że zdanie+"emotikon" wygląda lepiej niż zdanie+"kropka"+ "emotikon". Jeszcze raz: Bądźmy ludźmi, nie powiedziałem, że jak Arek raz zrobi błąd to go spalimy, tylko, żeby postarał się nie robić tego notorycznie, więc nie wytykaj mi takich śmiesznych uchybień, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Ja rzadko wytykam. Po prostu nie lubię jak ktoś to robi (wtedy mogę się zapomnieć i też tak wytykać), a lepiej dać sobie z tym spokój, bo wg mnie każdy sam powinien siebie pilnować i tego co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Po pierwsze: jaki "panie"??!?!!? Nexus samo wystarczy, albo Mariusz... no w zasadzie Neksusik też może być A dla leniwych Nex Po drugie: kasować nie będę, bo przy okazji tej dyskusji inni też się uczą. Po trzecie: samokrytyka samokrytyką, ale odwaga też się liczy. Tylko się nie zniechęcaj. Jak już koledzy wspominali, każdy następny będzie lepszy, jeśli tego zechcesz. Po czwarte: co to ja miałem napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 odwaga też się liczy.I za tą odwagę kolega Arek17 powinien dostać dużego plusa. Ja do dziś dnia nie wstawiłem do galerii mojego pierwszego modelu... Ode mnie osobiście kolejny plusik za to, że jest to F-15. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Bardzo podoba mi się ten F-15 przypomina mi moje pierwsze dzieła . Arek17 fajnie że wstawiłeś te foty bo natym forum mozna ogldąć takie modele że niby "moj pierszy" a wygladaja profesjonalnie a ten twój wyglada dokładnie tak jak powinien wyglądac pierwszy model dobrze nie za dobrze. Liczy się radość ze sklejania i radość z możliwości dzielenia się swoja radością z innymi min. dzięki takiemu forum jak Modelwork, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Dziękuje Wam, podnieśliście mnie na duchu, Jeżeli chodzi o zdjecia to robiłem komórką, ale będe robił z cyfrówki.Model to F-15 Strike Eagle firmy revell skala 1/48.Jeżeli chodzi o błędy szybko pisze i dlatego takie są dziwne zdania.Jeżeli chodzi o zniechęcenie mnie tak łatwo się nie da Zniechęcić. I jeszcze raz dziękuje zdjęcia tej 15 dam na test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi