Bodzio Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Kabinka po bezbarwnym a mało się świeci , może to wina fotek -sam nie wiem Domaluj jeszcze czarnym nadkola Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Witam. Widać rozgorzała rozmowa na temat BE. Ten egzemplarz co chodzi po Allegro stał się moim łupem do garażu modelarskiego. Niestety jak już widzę kolega popełnił błąd ponieważ ramy w BE są malowane na kolor czarny . Nie spotkałem się z czerwoną ramą w BE. Ale to już inna para kaloszy. Co do oklejenia Kalkomaniami oznaczenie 1861 powinno znajdować się w przetłoczeniu w którym znajduje się klamka do otwierania drzwi. Żeby nie być goło słownym poniżej zdjęcie oryginału i umieszczenia oznaczeń 1861 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Tyle, że na tym zdjęciu ten numerek jest dużo mniejszy, niż kalka na modelu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Ale mieści się idealnie w przetłoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Ja tam widzę, że za wysoko to przykleił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Ja tam widzę, że za wysoko to przykleił... Trafne spostrzeżenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazdamer Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 ludzie to co on na fotkach pokazał to nie jest BE. Czytałem o nim na zagramanicznym forum to z tego co zrozumiałem, właściciel tego actrosa miał BE ale po wypadku i przełożył kilka czesc min. lusterka dolną cześć zderzaka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 mazdamer chyba się mylisz, chłopak robi model z pudelka a tu właśnie jest BE. Nie rozumiem skąd masz taki pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazdamer Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 chodziło mi o te zdjecia niebiesko srebrnego actrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Ale czy to co on robi przypomina niebieskiego actrosa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 mazdamer wooow, naprawdę jakbyś nie powiedział to bym nie wiedział... Nie zagramanicznym, tylko zagranicznym forum jak już... I zmniejsz ten podpis, bo jest za duży. A co do BE, to ta kalka powinna być w przetłoczeniu, a nie nad nim, śmiesznie to wygląda . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Dla mnie to ta kalka nawiązuje do starych oznaczeń MB jak w NG czy SK kiedy to oznaczenie było na drzwiach pod szybami przy mocowaniu lustra. Warto by było to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Dobra ma koś kalki z tym oznaczeniem ,,1861" A i tu nasuwa się moje pytanie ccy BE miały tylko silniki 610 konne Wiem o ca chodzi mazdamerowi. N początku mówiłem wam w jakich barwach chce zrobić Mietka. Edytowane 30 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Sami jesteście po wypadku Po prostu Holendrzy mają inne spojrzenie na tuning... to nie Polska. Oni takimi unikalnymi dodatkami indywidualizują sobie ciężarówki. Może to być np. zwykły Actros Mp2 i mieć dodatki od BE, ponieważ z nimi podoba się właścicielowi. Mazdamer wcale nie musiał być po wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazdamer Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 ja czytałem ze włascicel tego actrosa miał po wypadku mb actrosa BE lolek300124 MB actrosy black edition były produkowane jako jedyne i tylko z silnikami 610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 To na pewno zwykły Actros z paroma dodatkami wziętymi z Black Edition. W ogóle Black Edition były dostarczane tylko w jednej konfiguracji osi 4x2 z silnikiem 610KM. Gdzieś nawet mam o nim broszurę w .pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 W limitowanej liczbie 250 egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 To co was z tyloma BE na modelworku jak było ich tylko 250 co??? he he !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 W ogóle Black Edition były dostarczane tylko w jednej konfiguracji osi 4x2 z silnikiem 610KM. Przypomnę moją relację z budowy, jest tam trochę fotek (prawdziwych Actrosów): KLIK Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 P.S popraw temat BLECK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 Witam mam poważny problem bo nie mogę znaleźć szyb i kloszy. I tu nasuwa się maja prośba czy ma ktoś szybę czołową, 2 boczne i właz szyberdachu!!! Może akurat znajdę ale jak nie to jak toś ma to niech się zgłosi. Najlepiej by było aby były nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Właz właz to jest w czołgu ! Ja mam kompletne oszklenie nowe do MP2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 A jaka kwota cię interesuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Może w sprawie takich rzeczy odezwiesz się na GG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi