misiek14pl Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Witam, posiada może ktoś zdjęcia, wnętrza kabiny, chodzi mi o taką scanie,: Zdjęcie z Allegro. Jak zły dział to proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Jeżeli się nie mylę jest to zwykła Rka, Ogół ten sam tylko tunel możne być wyższy, przez silnik zmontowany wyżej. No i day-cab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Truckerek93, Ja bym potrzebował zdjęć podsufitki, i tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 To chyba seria p ,wejdz sobie na strone scanii tam masz dział kabiny i masz rysunki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Jeżeli się nie mylę jest to zwykła Rka, Ogół ten sam tylko tunel możne być wyższy, przez silnik zmontowany wyżej. No i day-cab. No pięknie mu doradziłeś... same błędy. To seria P albo G, a tunel nie jest wyższy bo silnik jest zamontowany wyżej, tylko dlatego ze kabina jest niżej zawieszona co widać gołym okiem (klamka jest zaraz nad błotnikiem). Kolego wejdź sobie na stronę Scanii jak radzi Ci kolega TomaszDudek, powinieneś coś znaleźć. Jeśli masz taką mozliwość to możesz udać się do serwisu Scani po prospekty, na pewno coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 To jest Scania serii P ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 scaniafan powieś mnie... okej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 scaniafan powieś mnie... okej?? Najlepiej jak byś się w ogóle nie udzielał na tym forum. Jak nie wiesz to nie udzielaj rad!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 scaniafan powieś mnie... okej?? Najlepiej jak byś się w ogóle nie udzielał na tym forum. Jak nie wiesz to nie udzielaj rad!! Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 .... Już nie będę wybaczycie?? czy będzie lincz?? P.S kiedy na tamtego postna napisałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Spokój! Jak nie wiesz, to nie staraj się pomagać na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Witam. Mogę ci trochę pomóc.Bo sam chce budować natej wersji SCANI.Masz zdjęcia tego środka.Jest to 3-ośka ,ale kabina ta sama. Jak coś ma być więcej to odpisz to sie poszuka. Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 A tutaj sprawdzałeś?? http://www.autoevolution.com/truck-image/scania-p-series-2004/4228.html#image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 Dzięki, napewno pomogą te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi