Marwaw Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Dzięki Pawle. Diorama właśnie pojechała na Hel, jutro montaż, zdjęcia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 No to skoro figurki przrabiałeś z takich gniotów to nie czepiam się bo i tak nie jest źle A co do specjalistów/ignorantów to szkoda gadać Faktycznie jeśli dioramka ma być w muzeum to i nie ma co przesadzić Tak czy siak musisz zrobić jeszcze jeden POLSKI wodnosamolot już dla nas - modelarzy Jeszcze raz gratuluję udanej pracy! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Imponująca praca, wywiera wrażenie, nie powiem... a przy tych fotkach a la Jules Verne , to aż mdłości poczuć można ;) Gratulacje - jeśli wpadnę w tym roku do Kuźnicy , to nie omieszkam urządzić sobie wycieczki na Hel... Już dla samego Lathama warto! Pozdrawiam, LoudLordD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Serdecznie zapraszam, tym bardziej, że Dyrekcja szykuje wiele ciekawych nowości. Co do klejenia polskiego wodnosamolotu, to dziś dostałem info z Martoli, że dostali Canta Z506B z Supermodelu, stary gniot, ale jedyny, więc trza go przejąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 W sobotę w Maszoperi może być ? Fajne miejsce sobie wybraliście Oba modele strasznie mi sie podobają. Co do Podhalanina to szacunek. Aż mi samemu przyszła chęć na coś w tej skali. Jedyne co mnie trochę razi to fale. Zbyt dużo ich tam trochę jak na zatokę czy tez wielkie morze ale można przyjąć, że akcja toczy się na rybitwiej mieliźnie to same fale jak i kolorek wody będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Wiesz co...słów mi zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 O! Jak to się stało, że tego nie widziałem wcześniej?! Bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie. Cud malinka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 (edytowane) Witam, Dzięki za miłe słowa. Diorama już zamontowana w MOW na Helu, było trochę zabawy z jej montowaniem, szczegóły wkrótce, jak Sokol zgra zdjęcia z aparatu. Okonek, co do morza to ile głów tyle zdań. Jednym się podoba drugim, nie - wzorowałem się na tym co widziałem osobiście, również na pełnym morzu, a tam rozgrywała się akcja mojej scenki. Natomiast dziś przed południem Zatoka miała dokładnie taki kolor jak u mnie, czyli niewiele się pomyliłem. Mielimy również kilku pierwszych oglądających - Pan nie powiedział nic, Pani powiedziała do córci: "O, patrz -stateczek" Więc po dzwona się falami przejmować, nawet jakby je zrobić z karbowanej bibuły - byłoby ok. Niemniej jednak biorę sobie wszystkie Wasze uwagi do serca i wyciągam wnioski przed kolejnymi projektami Edytowane 29 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 No to w uzupełnieniu Diorama okazała się ciut za duża do szklanej gabloty. Marcin wykonuje subtelne poprawki najnowszą piłką firmy Trumpeter Diorama pod gablotą! Sukces No to można iść do Maszoperii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Całkiem fajnie widać śmieci na podłodze Jak pisałem wcześniej zabawy trochę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Już przestańcie bo mi odwali normalnie. Myślę że Ci to nie grozi. Pochwały zasłużone. Zawsze podziwiam wyplataczy tych linek między płatami. Świetny model i diorama.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Jak nie grozi Spójrz na zdjęcie powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Marcin składa reklamację, że nie publikuje wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Pojechałeś po bandzie jak Kubica w Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Sam chciałeś, abym to zdjęcie opublikował Ale akwarium z Arturem twardo trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Jak nie grozi Spójrz na zdjęcie powyżej No co Ty....napój regenerująco-integrujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Jak nie grozi Spójrz na zdjęcie powyżej No co Ty....napój regenerująco-integrujący Tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Jasne, zintegrowali się głównie z gablotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi