sokol Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Może się komuś przydadzą fotki polskiego przedwojennego motocykla "Sokół" 600. Szczególnie jeśli bawi się żywicznym zestawem z Choroszego Sokół 600 w zbliżeniu Zgodnie z zasadami panującymi na forum proszę o zamieszczanie zdjęć w sposób widoczny bez linków odsyłających... Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 W moim rodzinnym Kołobrzegu, na wrzesień ma być gotowy odrestaurowany Sokół 600 ze Lwowa. Ma działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Sokol - dzięki serdeczne. Kupiłeś ten model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Nie, kolega Artur go ma i widziałem jak to wygląda Choć po prawdzie to Choroszy produkuje wersję 1000 Ale zawsze można podpatrzeć szczegóły konstrukcyjne. Swoją drogą jak ktoś jest ciekawy jak wygląda motocykl z żywicy może spojrzeć TU Widd - zdjęcia swoją drogą są z Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Nie jest to co prawda moja działka ani skala (robiłem in boxa, bo tak wyszło ) ale model jest super. Ten sokół 600 co jeździł w Kołobrzegu również robił wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 O moje klimaty! Jak ktoś potrzebuje to dysponuję Sokołem 600 z koszem w wersji cywil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Nie no zestaw świetny. Musze się skusić na kolejny model od Choroszego. Ehh, nie widziałem jeszcze Sokoła z Kołobrzegu na chodzie, choć wychowałem się w tym muzeum praktycznie, bo mieszkam przez ścianę i znam każdy eksponat Z wrześniowych ciekawostek polecam tam, np. zamek ćwiczebny haubicy 155 mm z przedwojennej szkoły artylerii, skrzynia taborowa, komplet sprzędu medycznego i do topografii. Do tego lufa 75 mm armaty wz.97 z orłem przebitym gapą. Są też śmigła i największa kolekcja mundurów w Polsce, w tym jedyna zachowana peleryna podhalańska Do i ckm wz.30, granatnik 40 mm, Maxim, możdzierz 81 mm, a także Karabin ppanc wz.35 oraz lufa Hotchkissa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Czy ktoś próbował już zbudować ten model Sokoła? Bardzo obawiam się obróbki drobnych części, aby się nie połamały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam, jakby co, to w sprawie Sokołów możecie liczyć i na moją pomoc. Z motocyklowym pozdrowieniem Anrdzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Mi się wydaje, że sporo części z modelu trzebaby wymienić na dobione samodzielnie z drutu itd. Zbyt delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi