dzikichomik Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 TankRed1070 Wiesz co o tym sądzę Good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 A ja nie wierzę, że to 1\72. Mówię Wam, że to 1\35 tylko troszkę oszukane w zaawansowanym programie graficznym Paint. Inaczej się nie da wytłumaczyć super jakości tej winietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Paweł, to komplement czy zarzut? Jak chcesz to dzić wieczorem obfotografuję ze skalą. Podstawka jest wielkości standardowego pudełka na CD + ramka A zresztą, ... jak zrobię nowe zdjęcia ze skalą to mi powiesz że to fotomontaż Dzięki i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 No i doczekałeś się foty admina A co za tym idzie, podwójne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Dzięki.Podwójne. Moje największe modelarskie wyróżnienie w życiu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Teraz ja Postaram sie troszke inaczej. A mianowicie. Puszczam sobie ta muzyczke, ustawiam na fotomontaz i tak sie delektuje juz chyba 5 raz Tanku mozesz wkleic dla porownania fotki z Twojej przedostatniej dioramki, bo cos mi sie wydaje ze ty poleciales na Marsa z ta dioramka. I chcialbym porównac I pochwalic za postepy. Ps. Fotomontaz wymiata rewelka, tez mam pomysl na cos podobnego, ale to trudny temat ze wzgledu na brak zestawów. Pozdrawiam i GRATULUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Nom, WYPAS. Ta muzyczka, normalnie jakbym tylko czekał, aż film ruszy ze stopklatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Teraz ja Tanku mozesz wkleic dla porownania fotki z Twojej przedostatniej dioramki, O to Ci chodziło? Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Tak o te zdjecie i ta prace mi chodzilo. Tu widzimy jak wielkie postepy kolega zrobił. Naprawde gratuluje. A ta wczesniejsza praca jak widac slabsza była. Brak ramek, puste miejsce i zamieszanie figurkowe. Ale to juz za Toba jestes na wlasciwej drodze GRATULACJE raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Tak o te zdjecie i ta prace mi chodzilo.Tu widzimy jak wielkie postepy kolega zrobił. Naprawde gratuluje. A ta wczesniejsza praca jak widac slabsza była. Brak ramek, puste miejsce i zamieszanie figurkowe. Ale to juz za Toba jestes na wlasciwej drodze GRATULACJE raz jeszcze. Dziękuję! Od Ciebie czytać takie słowa no no... Postępy to efekt pilnego podpatrywania innych (tak, Ciebie przede wszystkim) i czytania forum. No i bycia krytycznym wobec siebie i podpatrywania natury. Jak sam wiesz, tak na prawdę przy modelach więcej jest myślenia niż sklejania. Tu też tak było. Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No i bycia krytycznym wobec siebie i podpatrywania natury. Jak sam wiesz, tak na prawdę przy modelach więcej jest myślenia niż sklejania Wlasnie o to chodzi i chyba to jest najsmaczniejsze w modelarstwie jak rowniez w ogolnie pojmowanej sztuce. Ps. Ramki mozna pomalowac chocby sidoluxem, bo takie matowe to wszystkie pylki łapią. Tak z doświadczenia wlasnego piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Panowie, czapki z głów!!!!!!!!!!!!!!!!! http://braillescalecomp.com/showgallery.html?competitionid=25&publickey=85a377c100d84824a0b6b72a009ecd2a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Fajna ta dioramka. "Zrzut" z telewizji 'najlepsiejszy' W sumie bardzo 'niepopularny' temat. Tym bardziej należy się pochwała . Afganistan, Czeczenia, Bośnia itd. - dioram o tej tematyce po prostu się nie spotyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Dzięki panowie! I obiecuję, że nie będzie to ostatnia "niepopularna" dioramka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Po prostu brak słow tak piekna ta diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 oo fajny puchar.gartulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Chyba sie przejade na jakies zawody. Fajne "dzbanki" rozdaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Może trochę późno ale znalazłem fajny "ruchomy obrazek" który doskonale pasuje na komentarz to tej dioramy: (mam nadzieję że nie zawieszę nim zbyt dużej ilości kompów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi