Jendrass1 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 (edytowane) Zdjęcia eksponatu Królewskiego Muzeum Wojskowego w Brukseli. Haubica wyprodukowana w roku 1921, ogóle w dobrym stanie. Docelowo model tego działa, tyle że z kołami "DS" ma być elementem mojej dioramy, gdzie podczepiony będzie pod ciągnik PZInż 202. Z pozdrowieniami dla Grzesia. Edytowane 27 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Masz błąd w tytule, albo 155mm albo 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Dzieki Kuba, pomyliłem z rozpędu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Proszę o uzupełnienie postu widocznymi zdjęciami. Linki w tym dziale do galerii autorskich są nie dopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Edit... Proszę trzymać się tematu... Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Swoją cześć fotograficzną masz zaliczoną na 5 Natomiast jak sprawa wygląda z modelem od Pana Choroszego? Dalekie plany czy coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Pisałem do niego ale że modele (wzorce) wykonuje dla niego jakaś inna osoba, która zawodowo pracuje to jeszcze potrwa (myślę, że zdążę zrobić PZInż 202 do tego czasu). Wysłałem Choroszemu te zdjęcia, z nadzieją, że chociaż trochę przyspieszy to pracę. Ty zgodnie z zapowiedziami masz modelarski weekend zdaje się, prawda Jarku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Yes, Yes, Yes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Choroszy nie robi modeli sam Wzorce robi mu ktoś z zewnątrz podobno Już miałem w planach aby zrobić tą haubicę, ale skoro budują model, to nie będę sie z koniem kopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Czy jest to ta haubica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Nie. Jest podoba ale to nie to samo. Masz przecież na zdjęciu opis modelu to po co pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Modele robi mu na pewno ktoś inny. Rozmawiałem z nim kilka razy przy składaniu zamówienia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi