reggy Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 (edytowane) Witajcie, po dłuuugich bojach zakończyłem ten malutki modelik. Ogólnie masa doświadczeń itp. Warsztat: viewtopic.php?t=10154&highlight=jagdtiger Poniżej miniatury w dość dużej rozdzielczości (ocierającej się o 1600px szerokości). Co prawda dość lekkie (~200 KB), ale jak ktoś woli mniejsze rozdzielczości to tu album: http://picasaweb.google.pl/piotrreddig/JagdtigerDragon135# Edytowane 30 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Piękna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Szkoda że zabiłeś te świetne kolory jakie miał w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 jak prawdziwy , bardzo realistyczny , gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Oglądałem na warsztacie byłem w zachwycie bardzo podoba mi się malowanie i brudzink jedno co mi trochę tylko nie pasuje to zabłocona lufa od dołu. Ale to tylko takie moje odczucie , model jest świetny. Pozdrawiam Mirek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Najlepszy Jagdtiger jaki jest w galerii. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Kocur jak żywy , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Szkoda że zabiłeś te świetne kolory jakie miał w warsztacie Ma racje. Ogólnie jednak prezentuje się elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Super!!! Nic dodać, nic ująć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Zgadzam się z poprzednikami. Model Primo Gusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Naprawdę świetny "maluch". Podobają mi się kolory kamuflarzu. Brudzenie także bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Ale skąd to błoto pod lufą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Ale skąd to błoto pod lufą? Był okopany trochę za głęboko Model najlepszy z całej trójki, którą teraz zaprezentowałeś. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Hej! Faktycznie, zdjęcia obrobiłem zbyt ciemno i mdło. Przeładujcie stronę (F5) żeby odświeżyć miniatury, zmieniłem zdjęcia na Photobucketcie, bardziej żywe i prawidłowe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi