LordDisneyland Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 jedna wielka improwizacja Słuszne rozwiązanie .... No to czekam na finisz, powodzonka! A Nautek faktycznie niezły ;) edit - jakbyś np. chciał kalkę z łepkiem dziwacznego nosorożca z holenderskiego Brewstera Model 339 http://www.michael-reimer.com/CFS2/CFS2_Profiles/PTO_Allies_ML-KNIL-Dateien/VLG-V_2.jpg albo osobiste godło N.Sharpa z tej machiny http://www.warbirdsite.com/BuffaloHobbyMaster.jpg ...to dawaj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 Nie zaglądałem tu kilka dni i....szok! Genialnie to wygląda! Dużo lepiej niż się spodziewałem! Podoba mi się ten wynalazek Dzięki Artoor jestem absolutnie zszokowany. Wyszlo duuuuzo lepiej niz sie spodziewalem. Zdecydowanie wyslij zdjecia do kogos od Warhammera, bedzie nowy pojazd jak nic. Gratulacje. p.s. nawet o te rurki od lizakow przestane sie czepiac. p.s.2 to teraz moze scratch, dewastatora Harkonenow. Ci od Warhammera musieliby wtedy przeskalować wszystkie figurki albo Bolka jak mi starczy odwagi to może wyślę Dzięki za komentarz Devastatora-tego nibymecha czy czołg? może kiedyś...jak na razie znalazłem kartonówkę VF-1 z Macrossa i jak wrócę do scratchu to za nią się wezmę...chyba że mi coś strzeli i zrobię tego Nautilusa Póki co zbuduję upgradeowanego Yamato Co do kalek...przydałyby się cyfry z których można złożyć dwa numery: 0075 oraz jakaś fajna pani z mieczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Czołem... No cóż...teoretycznie Bolo skończony ale muszę jeszcze pobrudzić go, okurzyć no i pociągnąć go matem a i podstawka nie ruszona. Dziś położyłem kalki i podmalowałem światła.Numer ID inny ale trudno...nie robi mi to specjalnej różnicy. Tyle na ten moment. Za tydzień coś podgonię bo wypłata będzie. Kupię sklejkę,polistyren,pleksi,styrodur no i lakier matowy No i wtedy skończę mojego Bolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 artoor_k teraz już widac ten efekt końcowy Jestem pod wrażeniem tego co zrobiłeś Tak jak już napisąłem wcześniej, nie przypuszczałem, że zlepek częsci od zegarka, starych częsci i plastiku da taki efekt, aaaa no i paski od zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 No,no.... Artoor twój Boluś jest dowodem na to że przypadkowe, pozornie nie pasujące do siebie śmieci i graty, mogą zamienić się w prawdziwe cacko . Tylko tak dalej Czekam na końcowy efekt,no i na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Hej, jak to "pozornie nie pasujące"?! Od razu widać było , że pasują ;) Ale z gąskami to Artoor cud wykonał . Rzekłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2009 Czołem! Nie miałem jak działać ostatnio bo magisterka mnie przygniotła ale już oddana więc mam spokój do obrony (19 czerwca).Generalnie Bolek się nie zmienił,trochę go tylko przykurzyłem. Podstawka się robi. Zrobiłem już ją a teraz leży w piwnicy i schnie. Jest w zasadzie tak sama jak ta narysowana kilka stron wcześniej. Tylko po "wodę" do OBI muszę jutro skoczyć Zdjęcia zapodam jutro jak już będę na półmetku PS: dzięki za podtrzymywanie tematu koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 19 czerwca... Też czekam na tą datę Powodzenia Panie Magister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 artoor_k trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć! Więc tak. Podstawka jest,wodą będzie dziś tzn. kupiłem ją już. Zaraz idę działać do piwnicy Dziś Bolek dostanie lakier półmatowy. Dlaczego półmat a nie mat okaże się jak będzie galeria Póki co ,l zmiatam do piwnicy kończyć projekt. Mam nadzieję że dziś nawet galeryję uda się zrobić PS: Dzięki za wsparcie koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Cześć! Dzięki za pomoc i wsparcie. To już koniec Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi