tornado Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Posiedziałem jescze troche nad silnikiem i nie wyglada już jak nowy prosto z fabryki Trudno powiedzieć, fotki nie sa najlepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Wiem że fotki są beznadziejne. ale co moge wymagac od aparatu w telefonie. Cyfrówka jeszcze nie wróciła z serwisu...w przyszłym tygodniu powinna wrócic to wrzucę lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Jak na moje oko,całkiem przyzwoicie I to w dodatku pierwszy raz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Dzięki No na żywo wygląda o wiele lepiej. Narazie prace stanęły w miejcu...matura Ale już niedługo ruszam dalej. Jak tylko będę miał czas i coś pomajstruje przy modelu wstawie nowe fotki już robine cyfrówką na szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Jak dla mnie extra! Wash wyglada super! Te fotki sa robione k800i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Dawno nic nie grzebałeś... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Proste...egzamin maturalny....oblewanie zdanego egzaminu i tak w kolko W tym tygodniu coś porobie...może amortyzatory i wnętrze. Ps.Emaks czekam na gallerie twojego messerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2009 Troszke podziałałem przy przeróbce amortyzatorów gdyż oryginalne niezbyt mi sie podobają Oto 1 przymiarka: Skromnie ale prace powolutku idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Składam raport z poczynionych prac Od razu muszę się przyznac...Każdy od razu z was zobaczy że tablica zegarów w desce rozdzielczej jest inna niż oryginalna niestety spaprałem oryginalna deskę podczas obróbki Więc zrobiłem własną lecz tylko 3 zegarową. Nie dalem rady umieścic 5 zegarów. Starałem się ją zrobic jak najlepiej i mysle, że wyszlo nawet spoko. Dorobie do niej tylko obwódke dookoła zalości zegarów. Kierownica jeszcze przed lekkim washem. Dorobiłem pasy do foteli i tu muszę wspomiec pewnego modelarza Emaksa za podsunięcie pomysłu na materiał na pasy Jest to wstępny montaz i elementy są luźno umiejscowione Obiłem też materiałem tunel we wnętrzu "wanny" i jestem nawet usatysfakcjonowany. Spróbuje jeszcze dodac autograf Caroll'a Shelby'ego na schowku...zobacze jak to wyjdzie. Plus jakies drobne poprawki i detale na desce To na razie tyle Wiem że jakosc fotek jest taka sobie ale moją cyfrówke to moge wziąśc i o **** czasnąc. Więc odpuście mi uwagi co do samych zdjęc. W koncowej galerii będą zdjęcia zrobione przez profesjonaliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianm Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 pasy chyba troche za szerokie, zmierz je i przelicz ile by mialy w skali 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 O 1/2 za szerokie jak na moje oko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Hmmmm... Zdjęcia tej jakości zbyt wiele nie mówią. Trzaba to zobaczyć w realu. Ja widziałem i mi się bardzo podobało! Zegary pierwsza klasa! Lepsze od pierwotnej wersji deski rozdzielczej! A pasy? Wykonanie super, co do szerokości... Nie wiem jakie są w oryginale! :P Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Pasy są za szerokie to fakt....ale jak porownije ze zdjeciem to tak o 1/4 ale nie aż o 1/2 Fotka oryginalnych pasów: http://www.mustangmonthly.com/featuredvehicles/mump_0702_1966_shelby_mustang_gt_350/photo_09.html Poprawie to jeśli nie zapomne na razie porobie detale na desce i podpis Shelby'ego Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Jak dlamnie to deska wygląda naprawde fajnie tak stylowo,pasuje do modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 dzięki Trochę się nad nią napociłem ale z własnej winny i braku ostrożnosci[rozwaliłem oryginalną ].....no cuż....ucze sie na własnych błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Mi też bieraz zdaża się coś zepsuć np: w mustangu musze od nowa malować dachi bagażnik bo jeszcze farba niewyschła dobrze a ja pomalowałem drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Zanam to. Jedna rada: Nie załamywac się i porawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Wiem ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Pasy są za szerokie to fakt....ale jak porownije ze zdjeciem to tak o 1/4 ale nie aż o 1/2 Very Happy Kurde ale Mustang ma szerokie pasy . Teraz faktycznie pasy są minimalnie za szerokie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianm Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 faktycznie, fotka oryginalu wyjasnila sprawe, wg mnie pasy sa takie jak powinny byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Nie dziwię się, że koledzy tak zareagowali Sam byłem w lekkim szoku gdy zobaczyłem pasy na zdjęciach. Są bardzo szerokie. Sprawdzałem na kilkunastu zdjęciach i na każdych są takiej samej szerokości. Więc problem uważam za rozwiązany i dziękuję za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Prawie ukończone podwozie do małych poprawek + "zużyte" opony : Prawe nadkole chyba przesadziłem i je poprawie...reszta na żywo prezentuje się dośc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Wycentruj koła, bo ta dolna opona troche do wewnątrz spi***ala! A tak na serio jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 no to chodź i ją popraw Emaks A tak serio to tylko na zdjęciu może byc jakies zludzenie co do krzywości opon. Wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 Aktualnie ślęczę nad komorą silnika i resztą "spodu" GT350-siątki Czyli wydech i zawieszenie: przód i tył. Wkrótce [myśle, że jutro po południu] uda mi się wrzucic fotki z zakończonych w/w prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi