D.Beck Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Postanowiłem pokrótce przedstawić budowę mojego poprzedniego modelu. Przyjemnego oglądania. Chętnie odpowiem na każde pytanie. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Wielkie za to co robisz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 No bardzo ładnie Niema to jak doświdczenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Następna porcja zdjęć z prac nad Dotem. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Wygląda świetnie, a powiedz jak to robisz, frezarka tokarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Wygląda świetnie, a powiedz jak to robisz, frezarka tokarka?? Trochę tokarka i obolałe paluchy! Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Muszę się pochwalić, że mój Dot-Bradshaw zajął pierwsze miejsce na Beskid-show w Koprivnicy. A oto następne fotki z prac nad tym modelem. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Widzę, że stopniujesz nam napięcie w odcinkach Czy to 1/16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Widzę, że stopniujesz nam napięcie w odcinkach Czy to 1/16? Około 1/9 D.Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Około 1/9 Hm, jakaś duża ta zapałka. Jakaś specjalna dla modelarzy? Znajomy wędkarz opowiadał mi, że są do nabycia specjalne, pomniejszone paczki papierosów dla wędkarzy, żeby ryba na fotce większa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Prosimy o pochwalenie się kiedy końcowe odpalenie silnika ;pp Ale tak poważnie to świetna robota, i bardzo ale to bardzo zasłużyłeś na ta nagrodę Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Następna porcja zdjęć. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Przepięknie, aż nie mogę się doczekać końca. Ciekawi mnie jak zrobisz łańcuch, a może zapożyczysz z jakiegoś modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Kolejne zdjęcia z budowy; Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Weź nas nie dołuj już tymi zdjęciami Nic tylko zazdrościć umiejętności i modeli Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Można tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Fakt, precyzja w każdym calu . Modelarz klasy światowej i tyle . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Brak mi słów. Precyzja wykonania, w każdym miejscu modelu Podziwiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 Przedostatnia porcja zdjęć z budowy Dota. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Uwaga będę złośliwy, gdzie popychacze zaworowe, i czemu szprychy żle zaplecione. No i oczywiscie reszta jak zwykle prawie jak oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 Uwaga będę złośliwy, gdzie popychacze zaworowe, i czemu szprychy żle zaplecione. No i oczywiscie reszta jak zwykle prawie jak oryginał. Popychacze były zbyt małe do wykonania. No i jak zwykle dziękuję za miłe słowa! Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Dzisiaj ostatnia porcja zdjęć z budowy. Przedstawiłem wam w skrócie czteromiesięczne boje z tym modelem. Przysporzył mi on trochę siwych włosów, ale i satysfakcji w sumie z dobrze wykonanej pracy. Cieszę się że spodobał wam się mój model i że doceniliście moją pracę. Dzięki również za słowa krytyki, które skłaniają mnie do wyeliminowania błędów w przyszłości. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania moich kolejnych relacji. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Uff. Ale czad. Gdzie te cuda można by zobaczyć kiedyś na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi