Meksyk89 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Pięknie Odrazu się zakochałem taka piękna ta beta... gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Witam Pomalowałem pałąki - tego kto sobie je wymyślił w dwukolorowym malowaniu zaorał bym na polu... Musze jeszcze je wyretuszować. Pomalowałem też lakierem błyszczącym środkowy pas deski, konsole środkową i tylną oraz fragmenty drzwi, zaślepkę radia. Cała konsola środkowa już zmontowana i na swoim miejscu. Doszedł lewarek hamulca ręcznego. Pozostało jeszcze przepolerować elementy/miejsca malowane błyszczącym lakierem i nakleić kalki liczników i wnętrze można uznać za gotowe Na ostatniej fotce widać też ( ledwo ) wklejone ozdobne listwy na progi. Część fot robiona z fleszem: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Cudo, normalnie szczęka opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Ty się chłopie marnowałeś przy tych Messerschmittach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Efekt niesamowity Kapitalna robota. Wygląda to nieziemsko Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Bjutiful to wyszło... pozbieram swoją szczękę i idę coś polepić Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 no stary z każdą stroną tematu zaciekawiony byłem bardziej czekam na dalszą część, mam nadzieje że sesja już zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 TreworBG miło to słyszeć. Sesja oczywiście już zamknięta, ale do BMW brak chęci ( mimo że to już końcówka). Jeszcze trochę czasu upłynie zanim je dokończę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 jak to ktoś w polityce kiedyś powiedział "prawdziwego faceta poznaje się po tym, nie jak zaczyna, ale jak kończy" pokaż jaja i zrób BMW do końca, bo naprawde szkoda Twojej pracy, naprawde wygląda to bardzo dobrze a może jak skończysz swojego Bawara to mnie to zmotywuje do zwodowania Titanica pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Witam, Dawno nie było żadnej aktualki... czas to nadrobić Pomalowałem karoserię srebrnym. Maskowanie nie wyszło perfekcyjnie, więc są konieczne pewne poprawki ( np drzwi kierowcy ). Srebrny jest z Vallejo. Kasta z racji poprawek nie otrzymała jeszcze bezbarwnego No i na koniec mała przymiarka na kołach ( wszystko na sucho dlatego krzywo i wysoko ). Sory za słabe foto - kom. Aparat wyjechał na jakiś czas... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Przypomina mi BMW 507:p Niewiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcs Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Najprawdopodobniej dlatego że Z8 jest nawiązaniem do 507 ... Ale wracając do modelu to przez chwilę się bałem że nie zobaczę dalszych prac. A tu masz ... miłe zaskoczenie. Czekam na więcej, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Za samo malowanie wielki plus Wzór z tego co kojarzę z Corvette z lat 50-60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Rabbit666 wzór jest z 1:1 BMW Z8 - na pierwszej stronie masz zdjęcie oryginału Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Wzór z tego co kojarzę z Corvette z lat 50-60? Smile Też mam takie skojarzenie , ale chyba właśnie 507 też były tak malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Oczywiście widziałem wcześniej te zdjęcie, ale po prostu pamiętam taki wzór z corvette, więc myślę że i w BMW się na nim wzorowali Chevy jest chyba jedna pierwowzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi