czak45 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Czesc koledzy i kolezanki. Jestem na forum pierwszy raz i chciałem pokazać takie moje modele i wykonane do nich wlasnorecznie makiety Mysle ze sie wam spodobaja. Milego ogladania. A serio: Odkopałem kilka fotek. Fotek o ktorych myslalem, ze juz dawno trafily do kosza na smieci, hmmm chwile zastanawiałem sie czy może nie dać ich do Tematu "zdjecia unikatowe itp......" bo dla mnie takie są. Fajnie, ze sie odnalazly Dioramki wykonałem w wieku 15 lat, choc sam nie jestem pewien, bo to dawno było Na pewno była to szkoła podstawowa. Teraz mam 31 lat SIC. I jakby ktos nie widział to modele robie tak: http://modelarstwo2008.eu.interia.pl/index.html I nie pisze tego, zeby sie chwalic, bo ja skromny czlowiek jestem A temat jest, jak ktos juz kiedys napisał, "ku pokrzepieniu serc...." Zdjecia robione ZENITEM sa jakie sa, lepszych nie bedzie, bo dioramek juz dawno nie ma. Pozdrawiam i sorrki za ta mała prowokacje na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Masz tego zenita jeszcze? Diory wporządziaste, choć 3 fotka zamarła i się nie otwiera, ale po 16 latach sobie przypomnieć? To kiedy doczekam się na finisz opisu twojej hodowli komosy? Ech, chcesz ty mię do grobu wpędzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Nie hodowli tylko uprawy Zenita nie mam, a szkoda bo cyfrowki do piet mu nie dorastaja. Pozdrawiam. Ps. Diorki nie sa wporzadasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Cóż za dramatyczna scena Dioramka naprawdę imponuje wielkością i dokładnością wykonania. Gratuluję pomysłu. Gdyby nie to, że zrobiłeś ją 16 lat temu, to byłby w stanie pomyśleć, że wzorowałeś się na Szeregowcu Ryanie. Mógłbyś się zebrać w sobie i zrobić taki duży projekt w 1/72,bo bardzo chciałbym takie coś zobaczyć w Twoim wykonaniu. W jaki sposób dioramka skończyła swój żywot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Piękny przykład ewolucji modelarskiej. Wystarczy trochę poćwiczyć, poobserwować, poczytać i dorosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 i dorosnąć Z tym to ciezko Zreszta widac 31 lat a dalej zabawki w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ja mam 50 lat i dalej zabawki w głowie. Na tą chorobę nie ma lekarza ani lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Rewelacja! (naprawde!). Strasznie podoba mi sie ta prehistoria. Pytanie? Co robi ten manekin nad wodą????/(pierwsze zdjęcie) pozdrawiam >>>>>marioba>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Oglada piekne okolicznosci przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 I tak jeszcze dla porównania. Po 15 letniej przerwie, poczytałem troszke potrenowalem nowe techniki. I zrobiłem takiego tygryska, ktory w pudelku lezał z 15 lat Sam zestaw to Tamiya stara jak swiat Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 No, czyli jeszcze 14 lat przede mną, zanim popełnię coś w takim gatunku. Dobrze, że przed emeryturą zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi