Jarek C Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 Skrzydła weszły w kadłub bez problemów? Nie wiem jak u Jarka ale u mnie obyło się to bez żadnych kłopotów. Skrzydła weszły bez problemu ale najlepiej zabezpieczyć wnęki w kadłubie przed malowaniem żeby potem nie wyskrobywać farby tak jak ja to musiałem zrobić . Niewiele udało mi się zdziałać od ostatniego etapu , pomalowałem śmigiełko i podwozie wraz z oponkami . Śmigło wsadzone tylko na sucho bo nie pomalowałem jeszcze do końca obudowy reduktora. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 hardcore... jesteś moim guru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Dziś męczyłem się trochę z malowaniem kabiny , oszklenie włożone tylko na sucho , kolor różni się od reszty bo jest błyszczący będzie potem jeszcze zmatowiony . Pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 co się stało z półką za wieżyczką i jakiej chemii użyłeś do nakładania kalek nie mogę napatrzeć się na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 co się stało z półką za wieżyczką i jakiej chemii użyłeś do nakładania kalek nie mogę napatrzeć się na malowanie Półka będzie ... kabina nie jest przyklejona jeszcze ,do kalek użyłem preparatu Seler for Metalizer firmy Model Master jest przeznaczony wprawdzie do innych celów ale bardzo ładnie rozpuszcza naklejone kalki . Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Kupiłem ostatnio to cudo z Academy w 1:72... trochę porażka, brak luku torpedowego, wszystko takie uproszczone, jedynie linie podziału jak zawsze piękne. Jednak jak zdobęde jakieś plany luku to go sam dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 No ładny kawałek modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 najbardziej mi się podoba z trzech konkursowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi