Dumo Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 ... a myślałem że tylko ja przyklejam modele do winietek.... apropos Dobra Robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 17 Lipca 2009 Autor Share Napisano 17 Lipca 2009 Ciąg dalszy roślinność i prace nad figurkami stan 70% ciężka sprawa -wykańczają mnie nerwowo ale walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Z czego zrobiłeś haszcze, to gotowa roślinnośc czy jakieś samoróbki:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 dobre te krzoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Sebciu podstawka pewnie z balsy? A balsa jakim kolorem lakierobejcy malowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi