Gościu Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Witam. Dzis znalazłem czas na pstryknięcie fot dioramki. Skala 1:72(ale to raczej widać) Scenka przedstawia 2 różne historie ludzi. Wojaków, którzy do końca chcą "walczyć", oraz historie ludzi którzy w wojnie nie uczestniczą - a bezpośrednio ona ich dotyka. 1. czołg - nie zniszczony, a brak paliwa zatrzymałbył go w tym miejscu(żołnierze zakrywają go zieleniną by ukryć przed lotnictwem 2. uciekający cywile, z czego jeden ranny w stopę i bez dłoni(czyli "najzwyklejsza" scena wojenna) Za wyjście posłużyło mi zdjęcie z epoki przedstawiające osłonę przeciwczołgową. Scenka: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Co tu dużo pisać, kolejna świetna dioramka. Skala 1:72(ale to raczej widać) No nie byłbym taki pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Kocham Cię Piękna winietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Dołączę do grona pochlebców Podoba mi się i to bardzo. Fajny klimacik. Milion szczegółów sprawia, że chce się ją oglądać i oglądać. Chyba najlepsza Twoja praca (według mnie oczywiście). Nietuzinkowa, ciekawa scena, świetna panzer czwórka, tiaaa to jest to. Prima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Świetne Czuć ten klimat, który pokazałeś na dioramce. I znów wszystko kojarzy mi się z filmem "Upadek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Maja 2009 Autor Share Napisano 22 Maja 2009 dzięki koledzy. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Kurcze, gdybym nie znał tych figurek, to spokojnie dałbym się nabrać, że to 1:35. Brawo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Jak zwykle , "internejszynal lewel", używając terminologii Leona B. Szczególnie podoba mi się jednopiętrowiec z materiałów ekologicznych - masz stuprocentową rację, natury nic nie zastąpi... Pozdrawiam klaskając oburącz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Bardzo fajny model. Czekam na kolejne Twoje projekty. Scenka po prostu wyśmienita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Podziękować Czekam na kolejne Twoje projekty. właśnie się zaczęłło p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Uwielbiam takie klimaty. Diorka świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Witam! No brawo! Znakomicie to wygląda, a zwłaszcza te gałązki. Muszę jeszcze raz przejrzeć warsztat, bo jest na czym się wzorować Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Elo I widać że kapitulacja, motyw z listkami bardzo szprytny;). Śledziłem do końca i śledzę kolejne Twoje relacje Rafale bravo, bravissimo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Kiedyś "czepiałem" się Twoich figurek i widzę że słusznie Poprawiłeś warsztat w tak krótkim czasie i to w znacznym stopniu. Teren bardzo dobry chociaż było widać po pierwszych Twoich próbach że masz talent do tego. Żałuję tylko czołgu że to nie 1/35 bo sam robiłem masochistycznie kiedyś tą wersję i chciałbym sobie pooglądać taki model kogoś innego (ze wzgledów sentymentalnych). Ta czwóreczka wymalowana przednie ale elementy trochę skali nie trzymają głownie siatki - ale tu już nic nie mogłeś zrobić - skala po prostu nie puszcza. Fajny pomysł i fajne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi