BALROG Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Ta bandera jest nadrukowana na płótnie świeci sie tak jak fleszem dostanie, na zywo tego nie widać To zestaw z Bronko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 No piknie!Mam chęć zrobić s-700 ale jak go zrobisz to ja ze swoim wysiadam ,zatem go nie zrobię zreszta nie mam tyle kasy gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 2 Lipca 2011 Ta bandera jest nadrukowana na płótnie świeci sie tak jak fleszem dostanie, na zywo tego nie widać To zestaw z Bronko Nie chodzi o to że sięświeci tylko o to że nie wygląda jak tkanina lecz jak kawał blachy Do poprawki - inaczej nie przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Balrog - pochwal się tą pleksą co dziś dostałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 No dawaj herr Barlog pochwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 3 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Byłem wczoraj i wszystkie trzy modele robią na mnie wrażenie. Piękna robota. Gratuluje nagrody i życzę dalszych tak owocnych postępów w budowie następnego schnellboata. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 O KURZA TWARZ... Dlaczego dopiero teraz to zobaczyłem? wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Cacunio, Koledzy już wszystko napisali co można napisać. GRATULACJE. Cieszę się, że skończyłeś troszke odpoczne a i żona nie będzie widziała str. z napisem BALROG . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Lipca 2011 Autor Share Napisano 10 Lipca 2011 Zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=77&t=27876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 moje ostatnie zakupy Narzędzia Chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Ilości iście przemysłowe ;-) Budujesz Yamato w 1/72 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 Ilości iście przemysłowe ;-) Budujesz Yamato w 1/72 ?? Moja skala to 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Znam takie zakupy. Jak kiedyś poszedłem kupić parę nożyków to wziąłem chyba z 50 różnych nie tylko olfy a kasjerka w markecie budowlanym się zapytała czy chce popełnić serię zabójstw? Ale szpaclówki to tyle jeszcze nawet w sklepie modelarskim nie widziałem . Mam nadzieję że zakupy przełożą się na tempo wykonie następnego Schnellboata. pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 CO TO BEDZIE. A to już masz Przy takich ilościach napewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 CO TO BEDZIE. A to już masz Przy takich ilościach napewno się przyda kolega ma całkowitą rację No chyba, że sklep otwierasz... Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Przy takich ilościach napewno się przyda Koledzy, od razu tak "z grubej rury"? Doświadczenie podpowiada, ze krajzega i przemysłowa szlifierka taśmowa od kilku lat stanowią podstawę warsztatu, a to na zdjęciach, to tylko tak dla niepoznaki bzzz-bzzz P.S. Mnie też ogromnie ciekawi, co będzie następne, ale właśnie już chyba wiem... Elektroboot...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 16 Lipca 2011 Autor Share Napisano 16 Lipca 2011 P.S. Mnie też ogromnie ciekawi, co będzie następne, ale właśnie już chyba wiem... Elektroboot...? Odmawiam składania zeznań, które mogą obciążyć moją osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 16 Lipca 2011 Share Napisano 16 Lipca 2011 a ja wiem a ja wiem :> ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 16 Lipca 2011 Autor Share Napisano 16 Lipca 2011 a ja wiem a ja wiem :>ale nie powiem Bo w dziób Wpadnie gestapo zrobi przesłuchanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Lipca 2011 Share Napisano 16 Lipca 2011 Bo w dziób Wpadnie gestapo zrobi przesłuchanie Czyli o to chodzi? A kontener już masz? życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 BALROG jesli to będzie to co kiedyś mi muwiłeś, że bedzie to ....... i ...... No to super.Tylko daj jeszcze odpocząć, bo chyba koledzy się zgodzą, że twoje reacje są bardzo wciągające. Moja żona nie podziela tej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 podzielam opinię żony ... bo widziałem relację na żywo ;) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Panowie, nie od dziś wiadomo, że kobiety i modelarstwo czasem się ze sobą "gryzą" - chyba że dasz kartę kredytową i wyślesz na zakupy. Wtedy masz spokój... i mały kłopot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi