ganjavir Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Poszukuję planów, zdjęć, rysunków amerykańskiego radaru RCA CXAM-1. Ewentualnie odkupię fototrawiony z jakiegoś zestawu w 1:700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Tak na szybko jak w googla w obrazach wpiszesz CXAM-1 to wyskoczy kilkadziesiąt zdjęć , rysunków i obrazów elementów foto trawionych tego radaru. Pozdrawiam Cypis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 Witam A ja poszukuję osoby z Niemiec z okolic Freiburga która pomoże w kwerendzie w archiwum tamtejszego muzeum odnośnie rysunków do Bismarcka. Dziękuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 szukam planów niszczycieli typu 1936A i 1936B z głównym naciskiem na Z-30 i Z-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7_7_7 Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Szukam porządnych planów radzieckiego sprzętu: Fregata Krivak 2 , projekt 1135- Burevestnik nr boczny 808. Wogule Krivak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 No koledzy to jest teraz gwóźdź! Poszukuję wszelkich materiałów o niemieckim typie XIII. Google w zasadzie leżą jeżeli chodzi o jakieś plany i rysunki detali. Poratujcie czymś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 No koledzy to jest teraz gwóźdź! Poszukuję wszelkich materiałów o niemieckim typie XIII. Google w zasadzie leżą jeżeli chodzi o jakieś plany i rysunki detali. Poratujcie czymś... nawet u Rosslera nie ma planów typu XIII , krótki opis Rosslera : Type XIII At the beginning of the war, designs were also prepared for a larger coastal U-boat for North Sea operations, with similar tasks in mind as had been arried out by the UF type of the First World War. It was to have a displacement of 400 tons, a heavier armament (4 bow torpedo tubes), an increased surface speed approximately 15 knots) and a greater range than Type II. This project, dsignated Type XIII, probably owed its origination to the Flag OffIcer, U-Boat's refusal to continue construction of the small Type II boats of the Mobilization Programme, but it did not get further than the outline design stage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Czyli jestem uratowany Cokolwiek nie zrobię nikt się nie przy... czepi że jest źle Ale na poważnie to szkoda. Trzeba się na innych wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 12 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 12 Czerwca 2016 Czołem Poszukuję zdjęć lub planów ładowni "Liberty" masowo produkowany a jakoś zdjęć nie mogę namierzyć, interesuje mnie szczególnie ładownia... Za wszelką pomoc z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Dzień dobry, Mam pytanie do braci okrętowej. Czy istnieje na rynku model lub może plany Estońskiego lodołamacza Suur Tõll? Znanego również pod nazwą Wäinämöinen oraz Wołyniec? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi