Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przedstawiam moją ostatnią konkursową zdobycz:

breda001.jpg

zestaw składa się z dwóch ramek, armatka i figurki:

breda002.jpg

breda006.jpg

breda009.jpg

i jeszcze dają materiał na paski:

breda016.jpg

wypraski w detalach:

breda007.jpg

DSCN0893.jpg

DSCN0894.jpg

DSCN0896.jpg

DSCN0897.jpg

DSCN0898.jpg

DSCN0899.jpg

ogólnie fajnie wygląda, tylko z tym mułem jest mały problem...: kwadratowy penis! i to tylko na jednej połówce, trzeba będzie operować, bo dziwnie wygląda... :

DSCN0895.jpg

i instrukcja:

breda015.jpg

breda010.jpg

breda011.jpg

breda012.jpg

breda013.jpg

breda014.jpg

brak tylko schematu malowanie armatki (jest tylko dla figurek), będzie trzeba coś poczytać o malowaniu włoskiego sprzętu...

Napisano (edytowane)

[Ocenzurowane na żądanie Grzegorza]

Edytowane przez Gość
Napisano

Rozkładając nagrody, miałem zamiar bezczelnie otworzyć pudło i obejrzeć model, ale się powstrzymałem Dzięki za inbox

• 2 weeks later...
Napisano

Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają.

Napisano
Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają.

czy masz na myśli coś konkretnego? Może rozwiń nieco swoją wypowiedź

Napisano

Rece to może opadają przy Italerce w skali 1:72. Bo w 1:35 jeszcze nie są tacy tragiczni. A kilka modeli mają nawet na poziomie. Nie ma co uogólniać, bo się moż na naciąć.

Napisano

To tak jak przy Twoich komentarzach w większości przypadków.

Znasz jakieś inne zestawy "włoszczyzny" we wtrysku od innych producentów????

Napisano

Za takie pieniądze jest to bardzo fajny model zwłaszcza, że żywiczna trudnodostępna Breda chodzi w granicach 150-200zł. Gdzie dostajemy samo działko a i tak trzeba kilka rzeczy zmieniać bo producent się za bardzo nie przyłożył.

skala72 mniej pisania banialuk a więcej porównywania modeli. Internet nie gryzie zwłaszcza, że teraz praktycznie każdy model ma lepszą rozkładówkę niż panienka miesiąca czy roku z Playboya, rozmowy z innymi modelarzami nie szkodzą a i warto też w sklepie oglądnąć to co nas interesuje.