stroju Napisano 21 Czerwca 2009 Napisano 21 Czerwca 2009 Witam Przedstawiam moją ostatnią konkursową zdobycz: zestaw składa się z dwóch ramek, armatka i figurki: i jeszcze dają materiał na paski: wypraski w detalach: ogólnie fajnie wygląda, tylko z tym mułem jest mały problem...: kwadratowy penis! i to tylko na jednej połówce, trzeba będzie operować, bo dziwnie wygląda... : i instrukcja: brak tylko schematu malowanie armatki (jest tylko dla figurek), będzie trzeba coś poczytać o malowaniu włoskiego sprzętu... Cytuj
Wittmann Napisano 21 Czerwca 2009 Napisano 21 Czerwca 2009 tylko z tym mułem jest mały problem...: kwadratowy penis! Zrób z niego samice Cytuj
......................... Napisano 21 Czerwca 2009 Napisano 21 Czerwca 2009 (edytowane) [Ocenzurowane na żądanie Grzegorza] Edytowane 23 Lipca 2009 przez Gość Cytuj
Kacperek315 Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Sama wypowiedź o penisie mnie rozwaliła. Cytuj
valpurgius Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Rozkładając nagrody, miałem zamiar bezczelnie otworzyć pudło i obejrzeć model, ale się powstrzymałem Dzięki za inbox Cytuj
skala72 Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają. Cytuj
cruenzo Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają. czy masz na myśli coś konkretnego? Może rozwiń nieco swoją wypowiedź Cytuj
panzer_lehr Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Rece to może opadają przy Italerce w skali 1:72. Bo w 1:35 jeszcze nie są tacy tragiczni. A kilka modeli mają nawet na poziomie. Nie ma co uogólniać, bo się moż na naciąć. Cytuj
Panzer4 Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają. To tak jak przy Twoich komentarzach w większości przypadków. Znasz jakieś inne zestawy "włoszczyzny" we wtrysku od innych producentów???? Cytuj
Złośliwiec Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Za takie pieniądze jest to bardzo fajny model zwłaszcza, że żywiczna trudnodostępna Breda chodzi w granicach 150-200zł. Gdzie dostajemy samo działko a i tak trzeba kilka rzeczy zmieniać bo producent się za bardzo nie przyłożył. skala72 mniej pisania banialuk a więcej porównywania modeli. Internet nie gryzie zwłaszcza, że teraz praktycznie każdy model ma lepszą rozkładówkę niż panienka miesiąca czy roku z Playboya, rozmowy z innymi modelarzami nie szkodzą a i warto też w sklepie oglądnąć to co nas interesuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi