stroju Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Witam Przedstawiam moją ostatnią konkursową zdobycz: zestaw składa się z dwóch ramek, armatka i figurki: i jeszcze dają materiał na paski: wypraski w detalach: ogólnie fajnie wygląda, tylko z tym mułem jest mały problem...: kwadratowy penis! i to tylko na jednej połówce, trzeba będzie operować, bo dziwnie wygląda... : i instrukcja: brak tylko schematu malowanie armatki (jest tylko dla figurek), będzie trzeba coś poczytać o malowaniu włoskiego sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 tylko z tym mułem jest mały problem...: kwadratowy penis! Zrób z niego samice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
......................... Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 (edytowane) [Ocenzurowane na żądanie Grzegorza] Edytowane 23 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Sama wypowiedź o penisie mnie rozwaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Rozkładając nagrody, miałem zamiar bezczelnie otworzyć pudło i obejrzeć model, ale się powstrzymałem Dzięki za inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają. czy masz na myśli coś konkretnego? Może rozwiń nieco swoją wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Rece to może opadają przy Italerce w skali 1:72. Bo w 1:35 jeszcze nie są tacy tragiczni. A kilka modeli mają nawet na poziomie. Nie ma co uogólniać, bo się moż na naciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Wiecie co, jak tak oglądam in-boxy z modeli Italeri i nie tylko, to ręce mi czasami opadają. To tak jak przy Twoich komentarzach w większości przypadków. Znasz jakieś inne zestawy "włoszczyzny" we wtrysku od innych producentów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Za takie pieniądze jest to bardzo fajny model zwłaszcza, że żywiczna trudnodostępna Breda chodzi w granicach 150-200zł. Gdzie dostajemy samo działko a i tak trzeba kilka rzeczy zmieniać bo producent się za bardzo nie przyłożył. skala72 mniej pisania banialuk a więcej porównywania modeli. Internet nie gryzie zwłaszcza, że teraz praktycznie każdy model ma lepszą rozkładówkę niż panienka miesiąca czy roku z Playboya, rozmowy z innymi modelarzami nie szkodzą a i warto też w sklepie oglądnąć to co nas interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi