truckertom Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Ja malując dziś moje światła trochę się w tym temacie obeznałem i powiem tak: pomaluj z obu zwłaszcza jesli malujesz markerem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Trochu się temat zakurzył, więc czynie swą powinność i go odświeżam. Ostatnio coś mnie skusiło powrócić do tego modelu. Trochu w nim pogrzebałem. I oto co z tego wyszło: -położony clear(2 warstwy), -zapuszczone linie podziału -we wnętrzu dodałem CB, zeszyt- jeżeli można to tak nazwać i hełm strażacki(klocek Lego ) -pomalowałem uszczelki(markerem) -wykonałem lustra z foli chromowanej -wszystko poprzyklejałem do kupy i oto tak się prezentuje gotowe prawie że podwozie pod zabudowę(brakuje obrysówek na dach,anteny CB- i co najważniejsze , nie wiem czy będą Polskie kalki) Drabinka posiada już linki, wykonałem to już w lutym, czeka na podkład i kolorek. Jak uporam się z drabiną to w sumie to już był by koniec ;) Teraz jestem zmuszony na kilka tygodni , może kilkanaście dni jak dobrze pójdzie , odpocząć od modeli. Miałem operacje na rękę(prawą) , co dotkliwie uniemożliwia mi robienie modeli. P.S. Zapomniałem napisać. Kabinka jest przymocowana już na zawiasach no i krzywo leży... Na razie nie mam pomysłu co z tym zrobić. Ale w sumie w tak starym aucie zawieszenie kabiny przecież może siąść,od częstego wsiadania i wysiadania Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba Linie wyszły fajnie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Czyżby kask(chełm) od LEGO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Czyżby kask(chełm) od LEGO?? -we wnętrzu dodałem CB, zeszyt- jeżeli można to tak nazwać i hełm strażacki(klocek Lego Razz ) Diesel fan dzięki i fajnie że nie tylko mi się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Super Iveco, z tą opadniętą kabiną wygląda realniej w końcu staruszek ma swoje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Dzięki Kuba, w sumie też tak po drobnych przemyśleniach do tego doszedłem i raczej tak to już zostawię. Powoli ku końcowi. Drabina, olinowana i pomalowana srebrnym kolorkiem. Oprócz tego delikatnie pobrudziłem linki, wraz z "kołowrotkami". Przykleiłem drobne drobiazgi typu lampy i koguty( malowane pędzlem + pomalowana na czarno uszczelka w około klosza) No i pędzlem( znowu ... ) pomalowałem na czarno nakładki antypoślizgowe, w ilości 101 szt. ... Pozostał mi do zrobienia jeszcze kosz i drobne popierdółki. Czyli jeszcze z jedna aktualka i potem galeria ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 ooo za powrót do tematu, jak byś potrzebował zdjecia samego parku drabinoweko, szczegóły itd to masz.... aaa widzę, że już odwiedziłeś tą galerię Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 aaa widzę, że już odwiedziłeś tą galerię A żeby to raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Września 2010 Autor Share Napisano 6 Września 2010 Nie będę dawał aktualki, bo i w sumie nie było by w niej za bardzo co pokazywać. Zapraszam Was za to do Galerii, ponieważ model został ukończony Wielkie dzięki za śledzenie i komentowanie viewtopic.php?t=22701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi