Badur Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 No i pasi, a jakim kolorkiem ją pomalujesz? Tak jak zderzak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 No i pasi, a jakim kolorkiem ją pomalujesz? Tak jak zderzak? Wystarczy poczytać nieco temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Kurde mój błąd Czytałem ten temat od początku tyle, że to było dosyć dawno i zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Września 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Września 2009 Witam. Zrobiłem skrzynie narzędziową, która będzie w luce przed kołem zapasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Września 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Września 2009 Witam. Międzyosiówka zaszpachlowana. Kabina położona luzem. Wnętrze włożone, deska sklejona. Druga strona. Od góry. Zderzak już prawie gotowy. Błotnik ze zderzakiem, pasują do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 A już sie miałem pytać czy te międzyosiówki zostawisz bez szpachlowania czy będziesz poprawiał Wydaje mi się czy tu i ówdzie zostało trochę nalotu po kleju przy zderzaku?? Do spasowania elementów nie mam zastrzeżeń Cóż, czekam na dalsze postępy Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Na około halogenów w zderzaku widać troszeczkę pozostałości po kleju,ale myślę też że zdjęcia pewnie to z deka wyolbrzymiają . Czekam na bazę kabiny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Września 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Września 2009 Wydaje mi się czy tu i ówdzie zostało trochę nalotu po kleju przy zderzaku?? Na łączeniu zderzaka z błotnikiem, nie ma nalotu sam z ciekawości patrzyłem po przeczytaniu twojego posta Na około halogenów w zderzaku widać troszeczkę pozostałości po kleju Natomiast wokół halogenu starłem wikol i został ślad. Muszę to poprawić lub jakoś zetrzeć, choć gołym okiem jest to niedostrzegalne. Czekam na bazę kabiny Kabinę będę malował jak skończę wszystko poniżej, lecz nigdy nie wiadomo bo już mnie korci żeby ją polakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Bardzo fajnie Ci idzie budowa modelu Czekam na efekt końcowy P.S. Czym wklejałeś halogeny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Września 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Września 2009 P.S. Czym wklejałeś halogeny? Światła, zawsze przyklejam na wikolu. Po wyschnięciu jest bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Października 2009 Witam. Dzisiaj niewiele zrobiłem. Zeszlifowałem szpachlę, oraz nałożyłem ją ponownie. Szpachlę nałożyłem także na deskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Bardzo ładnie ;) A co myślisz o tym aby zrobić napis Scania także na drugiej osłonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Wydaje mi się że robienie napisu po drugiej stronie to bezsens. Tam zaplanowane są schowki już więc... no nie wiem. Ale o tylko moje zdanie Niech się twórca wypowie Powodzonka Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 (edytowane) Według mnie też byłby to pomysł bezsensowny... Niech będzie jakieś urozmaicenie . Mi się podoba tak jak jest . Czekam na bazę Pozdrawiam Edytowane 9 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Października 2009 CZe??. napis Scania tak?e na drugiej os?onie ?? Tam zaplanowane s? schowki ju? Dok?adnie, nie wygl?da?oby to dobrze, gdybym wyc?? napis z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Października 2009 Witam. Wczoraj pomalowałem kabinę podkładem. A tak się skończyło malowanie, na balkonie o godz 20.00. Widoczne są trzy zacieki na tylnej ścianie, które chcąc nie chcąc muszę usunąć. Bilonzo, już coraz bliżej jestem położenia bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 A więc.. czekamyyyy Jak prace nad schowkiem? Jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Powoli oczekuje już bazy, bo podkład siadł elgancko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 bo podkład siadł elgancko Surprised Widoczne są trzy zacieki na tylnej ścianie, Na pewno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Na bank Jak by nie patrzyć mało widoczne są te zacieki ,a tak poza tym nie zostaną one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Wiadomo ale jednak nie jest do końca elegancko . Wiem ze się poprawi oceniam stan faktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 No to ok ,jest prawie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Października 2009 Witam. No już jest elegancko, czyli zeszlifowane zlewki ale do tego wrócę później. Dzisiejsze prace skupiły się na dorabianiu tylnych osłon. Tak wyglądają po przymierzeniu. Kombinowałem też nad klamkami i wnękami obrysówek. Po zamontowaniu tylnych skrzyń, tylna skośna ścianka zrobi się płaska, teraz jak widać lekko jest wygięta. Deska wyszlifowana i jeszcze raz na nią pójdzie szpachla. Skrzynka narzędziowa zaszpachlowana. Bodzio kabina pryśnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazioo Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Mi jak najbardziej się podoba. Super pomysł na model. Barwo. Lakier na kabinie widać ładnie położony. Czekam na efekt końcowy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 No i teraz to już jest coś,nieźle jak na razie kolorek się prezentuje . Czekam na dalsze aktualizacje z budowy zabudowy,bo coraz bardziej zaczyna mi się ona podobać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi