Bodzio Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Mi to wygląda na Freightliner'a Coronado .Ale z modelem takiego chyba będzie ciężko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 O ile się nie mylę Coronado po bokach nie ma filtrów powietrza, a więc raczej jest to Peterbilt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 O ile się nie mylę Coronado po bokach nie ma filtrów powietrza, a więc raczej jest to Peterbilt A no faktycznie To teraz jest to bez wątpienia Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 A nie jest to Freightliner FLD 120 Albo coś podobnego? Ale na 90% Freightliner. Chociaż one tez nie miały filtrów po bokach, wiec zwracam honor. Ale ten jest podobny do tego z obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Jak na moje to na bank Freightliner ale modelu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Chyba znalazłem coś podobnego . Jest to Freightliner Classic : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja już sam nie wiem Ale Bilonzo ma chyba racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie za pomoc To skoro się tak uaktywniliście to może ma ktoś jeszcze szablony tablic polskich co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Sory że tak późno ale wtedy zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 2 Września 2009 Autor Share Napisano 2 Września 2009 Mały aktual. Rama: A tu walcze z wnętrzem: I kolejne pytanie. Jakim kolorem malować wnętrze? Fabryczne to czarne będzie, nie chce wybierać tego koloru bo będzie taki monotonny. może macie jakieś sugestie itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Wnętrze bedzie czarne z niebieskini wstawkami. Żeby nie było, że sobie wymyśliłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Silnik prawie skończony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Jak dla mnie ,nie ma się do czego przyczepić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 O a jednak ktoś tu zagląda, miło Troche dałem ciała, ale obiecuje przy następnej ciężarówce, zrobić okablowanie i może troche popracować z planami i poprawić jakieś rażące błedy względem orginału..... pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Ja też zaglądam, nie pisze obserwuje, Jak na razie wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Filtry na silniku można by było pomalować na srebrno, ale i tak wygląda realistycznie. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Filtry na silniku można by było pomalować na srebrno Filtry dobrze są pomalowane, ewentualnie mogą być białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 Już większych poprawek nie planuje, więc filtry zostają takie. Trzeba jeszcze domalować pare rzeczy i w zasadzie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Witam! Troche ruszyłem w temacie oto fotki: W niektórych miejscach farba mi odprysła ale to już poprawki pędzlem będą. Zlikwidowałem te dziwne schowki i wkleiłem wykładzine. Zagłówki dostaną jeszcze biały mat. A na koniec mam wielka prośbę. Potrzebuje kogoś kto wykonał by tablice rejestracyjne w programie graficznym i wydrukował je. Sam mam bardzo stary komputer i starą drukarke więc nici z tego. Wiem, że drukujecie na laserówce takie rzeczy. Jeżeli ktoś zechciałby mi pomoc to proszę o wiadomość na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Jedna wielka czerń.Beda jakies inne kolory?Fotele i boki oki. Fotki nie najlepszej jakosci ale cos tam mozna zobaczyc- daj wiecej swiatła albo chociaz troche rozjasnij.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Nie no, kolego kawał dobraj roboty Bardzo mi się podoba, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Wszystko bardzo matowe-w szegulności rama I to m się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Wszystko mi się podoba, ale z jednym małym wyjątkiem jakim jest bak matowy kolor baku mi osobiście nie przypada do gustu no , ale tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Jedna wielka czerń.Beda jakies inne kolory? Oczywiście, że będą. Jeszcze sporo roboty z ramą będzie. matowy kolor baku mi osobiście nie przypada do gustu Patrząc na orginał to bak jest matowy, tak jak większość ramy. Bo to napewno połysk nie jest. Dziękuje za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Ciekawe malowanie, jeszcze tu wpadne pooglądać, jak narazie to bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi