reggy Napisano 16 Lipca 2009 Autor Share Napisano 16 Lipca 2009 Lewa gąska jest chyba nadmiernie przekrzywiona... Kwestia luzów koła napinającego. Właśnie wlałem w jego mocowanie klej i ustawię gąskę tak jak ma być. Czyli poprawione - dzięki za uwagę. jednak jest małe ale może w rzeczywistości tak nie wygląda ale niestety na zdjeciach zęby gąsienic strasznie dają po oczach i odciągają uwage. Fakt, na szczególnie na ostatnich zdjęciach. W rzeczywistość jest hmmm... powiedzmy że widać tą "stalowość" ale nie świeci się ona jak na dyskotece ;) Pewnie lekko pigmentów zęby złapią na koniec i trochę zgasną. Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 bardzo fajnie wygląda kamuflaż. Bardzo atrakcyjny pojazd się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Moze warto przyciemnic okolice wlotow/wylotow powietrza do silnika. Skoro obieg byl wymuszony to musial sie tam pojawiac specyficzny "syf". Teraz te siatki wygladaja na fabrycznie czyste, a widac ze czolg byl "jezdzony". Reszta miodzio. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Fajne kamo, jakim aerkiem go pomalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Lipca 2009 Autor Share Napisano 17 Lipca 2009 musial sie tam pojawiac specyficzny "syf" Pojawi pojawi Fajne kamo, jakim aerkiem go pomalowałeś? Malowałem H&S Evolutinon Silverline. Kupiłem wersję Solo, czyli tylko z dyszą 0,2 mm i czasami przy akrylach potrafi zastrajkować jak się zrobi dłuższą przerwę w sesji malarskiej. Ale ogólnie jest miodzio, nie pluje nic na boki. Dzięki za komentarze! Obecnie męczę figurki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Malowałem H&S Evolutinon Silverline. Kupiłem wersję Solo, czyli tylko z dyszą 0,2 mm i czasami przy akrylach potrafi zastrajkować jak się zrobi dłuższą przerwę w sesji malarskiej. Ale ogólnie jest miodzio, nie pluje nic na boki. Tak, maluję nim moją leopardynę w [bF] i potwierdzam spostrzeżenia. Plamki maluję akrylami bardzo wąskim strumieniem i jak się sesja malarska przedłuża, to się aero "zacina". Pędzluję wtedy wylot dyszy i koncówkę igły Wamodem i sytuacja wraca do normy. Ale generalnie również jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Lipca 2009 Autor Share Napisano 19 Lipca 2009 Ostatnia odsłona warsztatu przed galerią, zostały już tylko pigmenty i podmalowanie figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Piękny okaz w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Ładny kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Reggy jak ty to robisz, że tobie dobrze oczy na figurkach wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haluś Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Reggy jak ty to robisz, że tobie dobrze oczy na figurkach wychodzą? Przyłączam się do pytania Może jakiś mały tutorial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za komentarze ;) Pfff, mi dobrze oczy wychodzą? Wątpię. ;) A robię to prosto, białą Vallejo pędzelkiem maluje kształt oka, w to czarna kropka, cielistym z grubsza poprawiam i zapuszczam kroplę mocno rozcienczonej sienny palonej w okolice oka. Jak figurka jest dobrze odlana, to powinno dobrze otoczyć oko robiąc dużo roboty za nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 nom, kukły jak z auchan, jak bonie DYDY( na tyle co mnie mazurkas pozwala), Piotłek zgas z łaski swojej tego pasiaka...to tyli z munDZenia ode psui ;) p. psuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Piotłek zgas z łaski swojej tego pasiaka Nie ;) Wyrazisty jest śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 aa wedle WOLY, i jego marnej doly ;) sajonara p.s. psuja p.s. 2 sry za CHAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi