dzikichomik Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Duży, zabawkowy, a gdzie ociekający brudem wojny czołg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Wyjąłeś mi to z ust. Pięknie zrobiony, ale wygląda jak plastikowa zabawka. I mimo wszystko, zimmerit wygląda troszkę płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Łał ale piękne bydle .Szacunek ale za czysty i tak jak powyżej wygląda jak zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam. Czołg jest jeszcze nieskończony jak widać na zdjęciach. Jeszcze dużo pracy zostało. A dłubie przy nim już prawie rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Marcin, może i jest nie skończony, ale jak chcesz skończyć wnętrze, skoro jest ono już zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Dosyć łatwo się zdejmuje górna cześć kadłuba i wieży, nie sa połączone na stałe. Te elementy są nasunięte na siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 ile ci za niego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 15 Maja 2010 Autor Share Napisano 15 Maja 2010 ok 1600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 A ja mam pytanko. Co to jest te czerwone w wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 16 Maja 2010 Autor Share Napisano 16 Maja 2010 wnętrze -kadłub, wieża jest biała. widać na srtonie nr 3 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam ponownie A OTO MÓJ NOWY NABYTEK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 O kurde, teraz Porschak? Super! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 WITAM .JEDNAK ZIMMERIT RĘCZNIE WYKONANY JEST SUPER. JAKIEJ RZADKIEJ MASY MODELARSKIEJ MOGĘ UŻYĆ ŻEBY WYMIENIC ZIMMERIT NA KING TIGERZE? Green Stuff I TYM PODOBNE SĄ ZBYT GĘSTE. PROSZĘ O ODP. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Jak to zbyt gęste? A co w tym złego, że Green Stuff jest gęsty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1313 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 wszystko OK, nie słuchaj tych mędrków, czołg mógł wyjść z fabryki czysty a zimmerit kładziony ręcznie może być bardzo różny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 25 Września 2010 Autor Share Napisano 25 Września 2010 Witam. Wstawiam jeszcze klka fotek "Porszaczka" POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 WITAM. WYSTAWIŁEM MOJEGO KT NA AUKCJI POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 Witam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Witam. No, teraz ten zimmerit na koteczku porscha już wygląda jak zimmerit Całość wygląda bardzo fajnie. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 WITAM SERDECZNIE. WSTAWIAM KILKA NOWYCH FOTO. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Fajny modelik .Swego czasu robiłem zimmerit małą lutownicą piko prod.DDR puki mi nie rozsypała się .Widzę ze chyba tą metodą na porszaku jest robiony?Ja wypalałem w 35 na moich niemcach.Lutownica miała chyba 10-12 watt teraz nie mogę znaleźć takiej mam 30watową i jest jakby za ciepła.Bedę zaglądał i podziwiał postęp prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Witam. Zimmerit zrobiłem z http://www.gunze.pl/go/_info/?user_id=P-120&lang=pl jeśli chodzi o KT to jestem na etapie malowania. Niestety nie mogę wstawić foto bo nie mogę skopiować linków moich foto z photobucket.com Postaram się coś na to zaradzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 No tak co jakos wygladało w 1:35 to w 1:16 już nie to. Narazie przeprowadziłem próby na masach dwuskładnikowych wamodu,poxilinie,resztka milliputa jaką dostałem się nie nadaje,za stara. Mam w chacie zestawik 00906 i mysl żeby zacząć.Narazie zbieram foty pomysły itp.Ile tej masy wyszło na pojazd? Czekam na fotki i dalszą część relacji.Jak szybko ona schnie? jak długo daje się poprawiac ,modelować? Szukam malowanek i wszystkiego na temat 505 bat. z konca wojny.Widziałem relacje 1:35 k.t Mausberga z okolic Królewca.Piekna robota. No to jeszcze jagdtiger do kompletu! może wydadza niedługo.Porszaczek juz wyglada super! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Masa jest idealna. po zaschnięciu jak skorupka jajka!!!-nie guma. daje się modyfikować, przykleja się super. zasycha ok 120 min. gorąca woda lub suszarka do włosów dodatkowo ją rozmiękcza. obłożenie jednej płyty zajmuje ok 2,5 godz. całość ok 18-20 godz. żeby śruboktęt się nie przyklejał proponuje go zanurzać w płynie do naczyń lub wodzie. też mam w domu kolejny kt 0096 trumpeter. zaczynam go w grudniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi