peter Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Moja wizja późniejszego wyglądu Sheridana o nazwie własnej "Hard Core 7". Model waloryzowany jednym zestawem blach Eduarda. Może w przyszłości dojdą figurki. Przy projekcie pomocni byli (za co im dziękuję) kubisz i stroju. Jeśli kogoś pominąłem to proszę się upomnieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Peter - gratulacje, piękny model, bardzo dobra podstawka. Wygląda to wszystko elegancko i tak wietnamsko, chociaż nie jest to dżungla Bardzo dobre zdjęcia. Jeszcze figurki i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Fajnie wykonany. Wrzuć fotki modelu z boku. za temat i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Dzięki, co do zdjęć to zobacze później bo UH-1 też muszę obfotografować. Nie wspomniałem że podstawka była wykańczana lewą ręką bo prawa była niesprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Bardzo dobrze się spisałeś... ;p I jeszcze może jakieś fotki od przodu....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Według mnie modelik pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Jak na moje oko to bym odrobinę przykurzył podwozie kolorem tego podłoża, by się modelik lepiej wkomponował, po za tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Oczywiście model jest super lecz osobiście bardziej bym go przykurzył. Daj jak możesz jego fotki od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 jedyne co mi sie nie podoba to kolor ziemi.model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 dweler a jaki według Ciebie ma być kolor ziemi w Wietnamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Twój najlepszy model dweler a jaki według Ciebie ma być kolor ziemi w Wietnamie Nie pomyślał chłopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 nie wiem,nigdy nie bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 Według MIGa taka Seb, dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Kolor ziemi dobry jak i całość brakuje tylko przykurzenia czołgu i fotki od przodu wreszcie jest się na czym/kim wzorować gdyż jakoś mało popularna ta wojenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 "Podobuje" się Lubię takie niezbyt usyfione Czym lakierowałeś, że jest taki subtelny błysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Lipca 2009 Autor Share Napisano 27 Lipca 2009 ŁukaszW zdjęcia będą jak ustawie figurki które właśnie skończyłem. To mój drug Wietnamiec i na razie ostatni, teraz pora na Irak 93mati sidolux pokryty olejami i suchymi, taki eksperyment, chciałem spróbować czy mat potrzebny jest po każdym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 A wg mnie jest za czysty i troszkę się błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Lipca 2009 Autor Share Napisano 27 Lipca 2009 Czy za czysty, ja takie lubię, no i na zdjęciach nie udało mi się oddać stanu zabrudzenia w taki sposób jaki bym chciał. Czy sie błyszczy, w realu mi się ten efekt podoba, jest subtelniejszy niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 jest subtelniejszy niż na zdjęciach. Z tym się zgadzam. Zdjęcia a zwłaszcza lampa robi swoje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Lipca 2009 Autor Share Napisano 27 Lipca 2009 Robiłem zdjęcia bez lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Dobra zastopujcie bo widzę, że się zaczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Lipca 2009 Autor Share Napisano 27 Lipca 2009 Co się zaczyna ? BTW obiecane zdjęcia Psiknąłem kolorem ziemi oraz dodałem figurki. Wiem że bez rewelacji ale mam nadzieję że przejdę taką figurkową metamorfozę jak reggy mart72 Dzięki za figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Ładnie się prezentuje Tylko 1 malutka, mikroskopijna prośba, światełka z tyłu na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Lipca 2009 Autor Share Napisano 27 Lipca 2009 O właśnie miałem zapytać na jakie kolory je pomalować bo nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi