reggy Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Hej zamieszczam inbox najnowszego Panzera Dragona: Poster i fotki gotowego modelu od Dragona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Najbardziej podoba mi się malowanie "Vistula River" Ale mało blach jak na Dragona. Jak dla lotnika model wygląda na bardzo dobrze wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Ale mało blach jak na Dragona. Bo to jest niestety "Smart Kit". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Aż mi się go zachciało jak obejrzałem zjęcia. Fajniutka czwóreczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Mam pytanko ! Czy z tego zestawu (późna wersja H) można zrobić Czwórkę powojenną ? Znaczy się to w barwach izraelskich, czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Niedługo dargon bedzie dawał modele gotowe do malowania :P A co do czwóreczki , jest miodzio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Mam pytanko ! Czy z tego zestawu (późna wersja H) można zrobić Czwórkę powojenną ? Znaczy się to w barwach izraelskich, czy jakoś tak... Izraelczycy nigdy czwórek nie używali, to jedno. Syryjczycy którzy walczyli z IDF-em to owszem, ale to nie były czwórki ausf. H, a jedynie ausf. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Ujmę to tak, po prostu piękny. A ja jestem Hardcorem i męczę ausf H z Academy. Taki mały off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Yyyy dlaczego w zestawie są ogniwa od T-34 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Popatrz chociażby na Box-art... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Izraelczycy nigdy czwórek nie używali, to jedno. Syryjczycy którzy walczyli z IDF-em to owszem, ale to nie były czwórki ausf. H, a jedynie ausf. J. Ooops ! Przepraszam za moje niedouczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Ogólnie zapowiada się fajnie ale szkoda, że nie dali zamiast tych zapinak plastikowych, blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Magic tracki do czwórek świetnie się łaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Witajcie ! Szkoda, że nie ma metalowej lufy. Jak oceniacie grubość "Schurtzen" w tym modelu. Mimo, że są z blachy, to jednak chyba trochę "siermiężnie" wyglądają. No i brak metalowych na wieżę. W oryginale grubość tej blachy to 6-8 mm ! Pozdrawiam. Paweł P.S. Zastanawiam się nad tą "Czwórką", ale czy jakieś z tych malowań jest spod Kurska ? Poradźcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Mam pytanko ! Czy z tego zestawu (późna wersja H) można zrobić Czwórkę powojenną ? Znaczy się to w barwach izraelskich, czy jakoś tak... Niedługo pojawi się Pz.Kpfw. IV J "Smart Kit" z Dragona. Coś dla Ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi